ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Selena Gomez έκανε πλαστική επέμβαση που δεν περίμενες με τίποτα (εικόνες)

Η Selena Gomez έκανε πλαστική επέμβαση που δεν περίμενες με τίποτα (εικόνες)

Μελετώντας και έχοντας ενασχόληση τόσα χρόνια με τις αδερφές Kardashian έχουμε πια μάθει να ξεχωρίζουμε πότε μία star επισκέπτεται τον πλαστικό της και ξαπλώνει στο χειρουργικό τραπέζι. Από την Kim Kardashian, μέχρι και την Kendall Jenner, όλες έχουν κάνει το κατιτίς τους και πλέον μπορείς να το δεις μόνη σου συγκρίνοντας παλιές φωτογραφίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Selena Gomez: Η έκπληξη που της έκαναν για τα 26α γενέθλια της! (εικόνες)

Κι ενώ σχετικά πρόσφατα πληροφορηθήκαμε –και φαίνεται άλλωστε- πως η Kylie Jenner αφαίρεσε τα εμφυτεύματα που είχε στα χείλη της, μία ακόμη star αποφασίζει να κάνει την αλλαγή και να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι και όχι δεν ανήκει στην οικογένεια Kardashian.

Ο λόγος για τη Selena Gomez, η οποία εμφανίστηκε στο Instagram σε μία πρόσφατη ανάρτηση της με ένα αρκετά μεγάλο στήθος, από αυτό που την είχαμε συνηθίσει έως σήμερα. Αν κάνεις ένα γρήγορο scroll στο timeline της θα δεις κι εσύ πως η διαφορά είναι μεγάλη στο πριν και το μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Selena Gomez: Τα άγνωστα και φτωχικά παιδικά χρόνια της διάσημης pop star

Η 26χρονη τραγουδίστρια στην εν λόγω φωτογραφία παρατηρήσαμε φοράει ένα μαύρο strapless μπλουζάκι το οποίο τόνιζε το υπέρ του δέοντος φουσκωμένο στήθος της.

https://www.instagram.com/p/BnfT-aEgRLl/?hl=en&taken-by=selenagomez

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS