ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ σκηνή που δεν πρόσεξε κανείς - Καπνίζουν οι παίκτες στο «Survivor»;

Η σκηνή που δεν πρόσεξε κανείς – Καπνίζουν οι παίκτες στο «Survivor»;

Οι παίκτες του «Survivor» καλούνται καθημερινά να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και να τα φέρουν εις πέρας.

Επίσης, οι διαγωνιζόμενοι στερούνται βασικά υλικά αγαθά αλλά και αγαπημένες τους συνήθειες, όπως το κάπνισμα.

Ωστόσο, ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από τηλεθεατή, δείχνει τη Λάουρα Νάργες  από την ομάδα των «Διασήμων», να καπνίζει την ώρα που συνομιλεί με τη συμπάικτριά της Σόφι Πασχάλη.

«Το ότι η Λάουρα καπνίζει δεν το πρόσεξε κανείς;», σχολίασε ο τηλεθεατής στο Twitter προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για την παραγωγή του «Survivor».

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πακέτο με τσιγάρα να φαίνεται σε πλάνο του «Survivor». Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, σε συντέντευξή του για το περιοδικό People, απάντησε στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας τα εξής:

«Χα, χα! Η μεγάλη επιτυχία φέρνει και μεγάλη αμφισβήτηση. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο, όχι όμως το πακέτο τσιγάρα στο οποίο αναφέρεσαι, που δεν υπάρχει πουθενά. Τα πράγματα είναι τόσο σκληρά όσο φαίνονται στην τηλεόραση, και αυτό είναι αρκετά εμφανές στα συναισθήματα και τα πρόσωπα των παικτών. Όλα τα άλλα περισσεύουν.»

To ίδιο είχε δηλώσει και ο Γουίλι σε συνέντευξή του μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι: «Δεν κάπνιζαν. Το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί εκεί μέσα είναι το τσιγάρο. Όταν πεινάς δεν σε νοιάζει να καπνίσεις»

 

Δείτε, ωστόσο, την ανάρτηση – ντοκουμέντο στο Twitter:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS