CELEBRITIESSHOWBIZΗ Star Κύπρος Μαρία Μοράρου ξεσπά μετά την αποχώρησή της από το...

Η Star Κύπρος Μαρία Μοράρου ξεσπά μετά την αποχώρησή της από το DanSing 5

Μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook ξέσπασε η Σταρ Κύπρος 2015 Μαρία Μοράρου, μετά την αποχώρησή της από το φιλανθρωπικό σόου του Mega DanSing For You 5.

Όπως ανέφερε η ίδια, δέχθηκε επικρίσεις κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο σόου, στις οποίες απαντά με την παρακάτω ανάρτησή της, που έκανε στα social media.

«Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω πραγματικά όλο τον κόσμο που μας έχει στηρίξει με την ψήφο του και καταφέραμε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του DanSing5. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού είχαν ειπωθεί πάρα πολλά για το άτομό και θέλω μόνο ένα πράγμα να σας πω. Όλοι εσείς που με κρίνετε ακόμη και στην προσπάθειά μου να συνεισφέρω σε αυτόν τον ιερό σκοπό δεν είστε άνθρωποι… όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν αφήσει τις δουλειές τους πίσω και προσπαθούν να αφιερώσουν χρόνο δουλεύοντας για ένα και μόνο σκοπό χωρίς να επωφελούνται. Ο διαγωνισμός αυτός έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και χαίρομαι που μπόρεσα να βοηθήσω. Λυπάμαι μόνο τους ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν την προσπάθειά μου αλλά και των υπολοίπων. »

dansing

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS