ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα μιλά για τη σχέση τους και το...

Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα μιλά για τη σχέση τους και το «Survivor»

Η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα Ζωή Τζανή, μίλησε στο Πρώτο Θέμα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, σχολίασε την επιλογή του να συμμετάσχει στο «Survivor» και αναφέρθηκε στο γράμμα προς τον Σπαλιάρα που συγκίνησε.

«Δεν περίμενα να κάνει τόση αίσθηση το γράμμα που έστειλα στον Γιάννη. Διαβάζω πολλά μηνύματα στα social media σχετικά με το γράμμα αυτό. Ίσως το γράμμα να άγγιξε τους τηλεθεατές, αλλά νομίζω ότι εγώ και ο Γιάννης συγκινηθήκαμε περισσότερο. Δεν νομίζω ότι συγκινήθηκε κανείς περισσότερο από εμάς».

Πώς είναι να βλέπει τον Γιάννη μέσα από την τηλεόραση; «Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί μου λείπει πολύ. Από τη στιγμή όμως που επέλεξε να πάει στο Survivor είμαι μαζί του και σε αυτή την απόφαση. Τώρα που λείπει ο Γιάννης το έχω ρίξει περισσότερο στη γυμναστική. Εχω φουλάρει το πρόγραμμά μου».

Πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσε ότι πάει στο «Survivor»; «Στην αρχή ξαφνιάστηκα γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το φαγητό. Το φαγητό είναι και για τους δυο μας πολύ σημαντικό, επειδή γυμναζόμαστε. Τρώμε πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα. Οπότε ακούγονται ότι θα πάει στο Survivor δεν σου κρύβω ότι αγχώθηκα. Και το βλέπω ότι του λείπει το φαγητό και έχει αποδυναμωθεί. Από εδώ και στο εξής είναι θέμα υπομονής. Πόσο αντέχει. Και νομίζω ότι αντέχει γιατί τον βλέπω ότι ψυχολογικά είναι πολύ καλά».

Όσο για το πώς ήταν η σχέση τους πριν ο Γιάννης Σπαλιάρας φύγει από τον Άγιο Δομίνικο ανέφερε: «Τον τελευταίο καιρό είχαμε περάσει διάφορες φάσεις στη σχέση μας. Υπήρχαν διαστήματα που δεν ήμασταν τόσο πολύ μαζί, αλλά ποτέ δεν χάσαμε την επικοινωνία που είχαμε μεταξύ μας. Σίγουρα, όμως, υπήρξαν περίοδοι που δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι και δεν ήμασταν συνέχεια μαζί, όπως συνηθίζουμε. Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ομως τις ημέρες πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο ήρθαμε και πάλι πολύ κοντά. Νομίζω ότι και οι δύο έχουμε ανάγκη να είμαστε μαζί».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS