ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Taylor Swift επιβεβαίωσε την απιστία του Justin Bieber στην Selena Gomez

Η Taylor Swift επιβεβαίωσε την απιστία του Justin Bieber στην Selena Gomez

Δεν είναι πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά με ίντριγκες στη διεθνή showbiz. Αυτή τη φορά εμπλέκονται η Taylor Swift και ο Justin Bieber.

Η 10 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ξεκίνησε μέσω Tumblr να κατηγορεί και να περιγράφει πως είναι «αηδιασμένη» με τον πρώην παραγωγό της, Scooter Braun. Συγκεκριμένα τον κατηγόρησε ανοιχτά για bullying και η ανάρτησή της έγινε άμεσα viral.

Λίγο μετά την ανάρτησή της, ο Justin Bieber, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Braun, αποφάσισε να τον υπερασπιστεί μέσω Instagram. «Ο Scooter σε στήριξε από τις δύσκολες ημέρες σου και είναι άδικο να κάνεις τον κόσμο να τον μισεί», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Εάν κάτι γνωρίζω είναι πως τόσο ο Scooter όσο και εγώ σε αγαπάμε», συμπλήρωσε, καταλήγοντας πως θα ήθελε να λυθεί η όποια διαφορά. Αφού και αυτή η ανάρτηση έγινε viral, πολλοί fans της Taylor Swift αποφάσισαν να επιτεθούν στον Bieber.

Μία ανάρτηση όμως ήταν αυτή που έγινε το απόλυτο θέμα. Ένας fan έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούμε να επικοινωνούμε τις διαφορές μας. Απάτησες την καλύτερή της φίλη και πήρες το μέρος του ανθρώπου που έκανε ένα δημόσιο πορνό εναντίον της». Η αναφορά ήταν για το βίντεο «Famous» του Kanye West, αλλά και την απιστία του Bieber στην Selena Gomez.

Γιατί όμως έγινε όλος αυτός ο χαμός; Η Taylor Swift έκανε «like» στη συγκεκριμένη ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την απιστία του Justin Bieber!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS