ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Στο Πήλιο και στην Πάτμο μετά την...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Στο Πήλιο και στην Πάτμο μετά την επανασύνδεση

Ρομαντική απόδραση για το ζευγάρι.

Όμορφα μέρη της Ελλάδας  επισκέφθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για Τενερίφη όπου θα λάβουν χώρα τα γυρίσματα του Love Island, το οποίο θα παρουσιάζει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μπορούσε να αντλήσει έμπνευση για τη δική της προσωπική ζωή, που όπως φαίνεται ανθίζει αυτή την περίοδο, για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τα ζευγαρώματα στο επερχόμενο ριάλιτι. Έπειτα από μια θυελλώδη σχέση με τον ράπερ Snik, η μοίρα έμελλε να την οδηγήσει και πάλι στην αγκαλιά του αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη κι αυτή η συνάντηση έμελλε να φέρει την επανασύνδεση των δύο πρώην συζύγων.

Σύμφωνα με την Real!fe και την Νίκη Κώτσου, οι δυο τους είναι αχώριστοι, πιο ερωτευμένοι από ποτέ αλλά και πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι για τα προσωπικά τους «θέλω». Επιλέγουν ήσυχους προορισμούς για τις εξορμήσεις τους αφού αυτό που αναζητούν είναι η ηρεμία, η χαλάρωση αλλά και η ιδιωτικότητα, μακριά από κοσμικότητες και φωτογραφήσεις. Μετά τις διακοπές διαρκείας στα αγαπημένα τους Κουφονήσια, οι δυο τους προτίμησαν μια μίνι ρομαντική απόδραση στον Κισσό Πηλίου, ενώ αμέσως μετά έβαλαν ρότα για Δωδεκάννησα και έπιασαν λιμάνι στην Πάτμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS