CELEBRITIESSHOWBIZJennifer Aniston: Έτσι αντιμετωπίζει το διαζύγιο με τον Justin Theroux

Jennifer Aniston: Έτσι αντιμετωπίζει το διαζύγιο με τον Justin Theroux

Το τέλος του γάμου της Jennifer Aniston και του Justin Theroux ξάφνιασε άπαντες. Το όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι του Hollywood έδωσε τέλος στην κοινή του ζωή και πορεία μετά από κοινή απόφαση. Το τελευταίο τεύχος του People ασχολείται επισταμένα με το συγκεκριμένο θέμα, έχοντας αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ηθοποιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H αρχή του τέλους: H αγκαλιά του Theroux με διάσημη ηθοποιό που είχε κάνει έξαλλη την Aniston

Η Jennifer Aniston φέρεται να είναι «απογοητευμένη και λυπημένη» με την εξέλιξη στον γάμο της. Πηγή από το περιβάλλον της μάλιστα αναφέρει πως δεν περίμενε να μείνει και πάλι single. Παρόλα αυτά δεν βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία να βρει τον επόμενο σύντροφό της.

Η 49χρονη δεν είναι φαν των ραντεβού. Ποτέ δεν ήταν. «Πάντα έβρισκε τα ραντεβού περίεργα και δυσάρεστα», εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον της και συμπληρώνει: «Μισεί όλη αυτή την προσοχή από τα media, την οποία θα λάβει. Ωστόσο εξακολουθεί να πιστεύει στον έρωτα και στην ύπαρξη ιδανικού συντρόφου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Time Machine: Εσύ θυμάσαι πώς ήταν η Jennifer Aniston προτού γίνει διάσημη; (εικόνες)

Για πολλούς μήνες το ζευγάρι προσπάθησε να σώσει τη σχέση του, ωστόσο τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. «Επισκέφθηκαν ακόμη και σύμβουλο γάμου», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Παρόλα αυτά μετά το πρώτο διάστημα του χωρισμού η Aniston δείχνει «καλά». Αναλυτικά φιλικό της πρόσωπο αποκαλύπτει στο People: «Έχει μία εντυπωσιακή ζωή την οποία αγαπά και είναι ευγνώμων. Η Jen θα είναι η πρώτη που θα παραδεχτεί πως είναι τυχερή γενικότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS