ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZJLo και Ben Afflect: Το περίεργο προγαμιαίο συμβόλαιο και η σκληρή τιμωρία...

JLo και Ben Afflect: Το περίεργο προγαμιαίο συμβόλαιο και η σκληρή τιμωρία σε περίπτωση απιστίας

Η Λατίνα στάρ και ο ηθοποιός φαίνεται πως έχουν θέσει τα όρια τους πριν τον γάμο για να ”προστατεύσουν’ τη σχέση τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ όπως είναι γνωστό 20 χρόνια μετά την ματαίωση του πρώτου τους γάμο,παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, το ζευγάρι πριν να ανταλλάξουν όρκους αγάπης υπέγραψαν μια συμφωνία για τη σεξουαλική τους ζωή και οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται να υπογράψουν μια νέα συμφωνία που αφορά τις απιστίες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα σημειώνονται στο προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού αν ο Μπεν Άφλεκ απατήσει την Λόπεζ θα καταβάλει το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων και το αντίθετο.

Ben Affleck Jennifer Lopez 1631521026

Η πρώτη κρίση στην σχέση τους

Παρόλο που η ίδια δήλωσε για τον γάμο της με τον ηθοποιό ως το “καλύτερο όνειρο που έγινε ποτέ“, πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού διαβεβαιώνουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φοβάται ότι ο Μπεν Άφλεκ την «κουράζει».

Η πηγή περιέγραψε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να αισθάνεται πίεση για τον γάμο της. Η Lopez θέλει έναν λειτουργικό και διαρκή γάμο, καθώς και να κρατάει τον Άφλεκ απασχολημένο και ευτυχισμένο.

«Προσπαθεί να κρατήσει τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά».«Δεν θέλει να χωρίσει μετά από λίγες εβδομάδες γάμου και έχει συνείδηση για το τι λέει ο κόσμος γι’ αυτούς»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS