CELEBRITIESSHOWBIZΚαι η Κέιτ Μίντλετον έσπασε τον ίδιο βασιλικό κανόνα με τη Μέγκαν...

Και η Κέιτ Μίντλετον έσπασε τον ίδιο βασιλικό κανόνα με τη Μέγκαν Μαρκλ! (εικόνες)

H Δούκισσα του Σάσεξ, εξέπληξε τους πάντες στα βρετανικά βραβεία μόδας το βράδυ της Δευτέρας, με μια απροσδόκητη εμφάνιση. Για τη λαμπερή βραδιά επέλεξε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα Givenchy που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της και για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ωστόσο, δεν πέρασε απαρατήρητο το μαύρο βερνίκι που επέλεξε στο μανικιούρ της. Παρά, λοιπόν, τις αντιδράσεις για το σπάσιμο του πρωτοκόλλου, η Μέγκαν Μαρκλ δεν παραβίασε ουσιαστικά κανέναν βασιλικό κανόνα.

«Δεν υπάρχει πραγματικά κάποιο πρωτόκολλο για το σκούρο βερνίκι νυχιών» ανέφερε η βασιλική ανταποκρίτρια Ομίντ Σκόμπι στο Harper’s Bazaar. «Το θέμα είναι να είσαι πάντα σωστή -δεν θα δούμε ποτέ μία τέτοια απόχρωση σε κάποια βασιλική, επίσημη εμφάνιση. Η τελετή των βρετανικών βραβείων μόδας είναι μια γιορτή της μόδας και υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία σχετικά με το τι μπορεί κανείς να φορέσει».

Μάλιστα, να σας αναφέρουμε ότι η Μέγκαν δεν είναι το μόνο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που επιλέγει μια σκούρα απόχρωση βερνικιού. Και η Κέιτ Μίντλετον έχει επιλέξει σκούρο μανό, αν και όχι στα δάχτυλα των χεριών της, αλλά στα πόδια της.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει εμφανιστεί με σκούρο πεντικιούρ αρκετές φορές, αλλά ίσως να μην το είχαμε παρατηρήσει.

Τον Μάιο του 2012, η Κέιτ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για το δείπνο στο The Thirty Club στο Λονδίνο, φορώντας ένα κρεμ μακρύ φόρεμα και πέδιλα σε ασημί χρώμα. Μπορεί να επέλεξε ανοιχτό χρώμα για το μανικιούρ, όμως για το πεντικιούρ της επέλεξε ένα σκούρο βερνίκι.

Επίσης, με την ίδια απόχρωση εμφανίστηκε λίγες ημέρες αργότερα σε μια συναυλία στο Royal Albert Hall για τον εορτασμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Το μακρύ φόρεμα Jenny Packman, που έφτανε μέχρι το πάτωμα, κάλυπτε τα πόδια της, αλλά το σκούρο πεντικιούρ ήταν ευδιάκριτο όταν περπατούσε με τα ασημένια σανδάλια της.

Σε μια άλλη περίπτωση, η δούκισσα του Κέμπριτζ έκανε μια αλλαγή από την φυσική απόχρωση – και πάλι στα πόδια της – όταν παρακολούθησε τα εγκαίνια της αίθουσας Hintze στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Φορώντας εντυπωσιακά πέδιλα Prada για την εκδήλωση, τονίζοντας έτσι την κόκκινη απόχρωση του πεντικιούρ της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS