CELEBRITIESSHOWBIZΚανάλι καλεί… Pamela Αnderson: Έρχεται στην Ελλάδα και δεν φαντάζεστε σε ποια...

Κανάλι καλεί… Pamela Αnderson: Έρχεται στην Ελλάδα και δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί (vid)

Για δεκαετίες υπήρξε η Νο1 φαντασίωση ανδρών σε ολόκληρη την υφήλιο.

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε στο Open ήταν χθες ο Νίκος Κοκλώνης. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής της πετυχημένης εκπομπης Celebrity Travel ανακοίνωσε στην Κατερίνα την πρεμιέρα του σόου του, με τίτλο It’s show time, στο Οpen το Σάββατο 2 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα δίωρο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα-υπερπαραγωγή με λαμπερούς καλεσμένους που θα δούμε σε αναπάντεχους «ρόλους».

Στην πρεμιέρα τα ονόματα είναι πολλά και δυνατά. Όμως θα υπάρχει και μια καλεσμένη έκπληξη, με την οποία, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, τον συνδέει μια φιλική σχέση απο την εποχή που ζούσε στη Νέα Υόρκη. Όπως είπε ο Νίκος Κοκλωνης στο θεαματικό πλατό του it’s show time θα κάνει «ποδαρικό» η baywatch queen Pamela Anderson.

Πως προέκυψε αυτό; Ο Κοκλωνης μίλησε πρόσφατα μαζί της και της ανακοίνωσε πως πέρα απο την ταξιδιωτική του εκπομπή θα κάνει ένα βραδινό σόου. Εκείνη εντυπωσιάστηκε με τα νέα του, καθώς τον είχε γνωρίσει όταν ο Νίκος είχε μόνο επιχειρηματικές δραστηριότητες, δεν είχε ακόμα ξεκινήσει τηλεόραση. Εκείνος με τη σειρά του την κάλεσε να έρθει στην πρεμιέρα, χωρίς -όπως ο ίδιος ομολόγησε στην Κατερίνα Καινούργιου-να περιμένει πως εκείνη θα ανταποκριθεί. Όμως η Pamela Anderson του είπε πως θα έρθει γιατί θέλει πολύ να τον στηρίξει. Ο Νικος ενθουσιάστηκε. Λίγες μέρες μετά της έστειλε τα εισιτήρια. Έτσι η goddess Pamela θα βρεθεί σε ελληνικό έδαφος για να δώσει το παρόν στην πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη στο Open. Stay tuned…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS