CELEBRITIESSHOWBIZΚαρέ - καρέ το πρώτο live του DanSing - Ποιοι κέρδισαν την...

Καρέ – καρέ το πρώτο live του DanSing – Ποιοι κέρδισαν την ασυλία; (εικόνες)

Το πρώτο live του DanSing for you είδαμε το βράδυ της Δευτέρας, με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να καλωσορίζει τηλεθεατές και κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή και τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στο σόου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς σχολιάζουμε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο DanSing for you; 

Στο Green Room ο Χάρης Αριστείδου υποδεχόταν τα ζευγάρια μετά την εμφάνισή τους, για να βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Χρήστο Δάντη, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και Μάριο Μιλτιάδους.

Guest κριτής στο χθεσινοβραδινό πρώτο live, ήταν η καλλιτεχνική διευθύντρια και σύμβουλος του «DanSing For You 6» Γκαλένα Βελίκοβα.

Φέτος οι κανόνες για το 1ο LIVE άλλαξαν. Τα ζευγάρια τέθηκαν σε ψηφοφορία ασυλίας και στην κρίση του κοινού, το οποίο με την ψήφο του έδωσε σε δύο αγαπημένα ζευγάρια το εισιτήριο για να περάσει κατευθείαν στο 3ο live του show.

Αυτό σημαίνει ότι τα ζευγάρια με την υψηλότερη βαθμολογία από κριτική επιτροπή και κοινό δεν θα τεθούν σε διαδικασία αποχώρησης στο επόμενο LIVE.

Ασυλία στο πρώτο LIVE έλαβαν στο τραγούδι ο Ανδρέας Ahana Αθανασίου και η Μυρτώ Μελετίου και στον χορό η Κάλια Ελευθερίου και ο Χρήστος Κάττος.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, θα διατεθούν στο Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, στο πλαίσιο του προγράμματός του «Κολυμπώ με τους ΟΥΚ για τους μικρούς μας ήρωες», το οποίο αποτελεί έμπνευση και καθοδηγείται από τον Πρεσβευτή Φιλανθρωπίας του ιδρύματος Λουκά Φουρλά, που ήταν παρών στο χθεσινοβραδινό 1ο LIVE.

Το σύνολο της εν λόγω εισφοράς θα δοθεί, ως οικονομική βοήθεια σε οικογένειες παιδιών και εφήβων που πάσχουν από καρκίνο ή λευχαιμία και νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική – Παιδοαιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το χθεσινό live: 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS