ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚαταγγέλλουν γνωστή κύπρια ηθοποιό για κακοποίηση ζώων

Καταγγέλλουν γνωστή κύπρια ηθοποιό για κακοποίηση ζώων

Οι καταγγελίες σε βάρος γνωστής κύπριας ηθοποιού επαναλαμβάνονται για διάρκεια πέραν ενός χρόνου έχουν διάρκεια πέραν του ενός χρόνου κι αφορούν κακοποίηση αδέσποτων σκύλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός, σε μία προσπάθεια της, όπως η ίδια ισχυρίζεται, να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα από το δρόμο, τα μαζεύει και τα «εγκλωβίζει» αλυσοδεμένα στην αυλή της χωρίς να τους παρέχει την κατάλληλη φροντίδα με αποτέλεσμα οι γείτονες να διαμαρτύρονται για τον τρόπο διαβίωσης των τετράποδων. Μετά από καταγγελίες που έγιναν στον δήμο Λευκωσίας, υπεύθυνος του τμήματος ζώων, μετέβηκε για αυτοψία στο χώρο όπου προέβη σε συστάσεις χωρίς ωστόσο να διαφοροποιηθεί η εικόνα.

Όπως μαθαίνουμε, γείτονες που προσέγγισαν την ηθοποιό με σκοπό τα ζώα να δοθούν σε κάποιο καταφύγιο όπου θα αναλάβει τη φροντίδα τους έρχονται σε καθημερινή ρήξη μαζί της. Ο πρόσφατος θάνατος ενός από τους σκύλους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τη γειτονιά, απ’ ότι φαίνεται, να αναλαμβάνει δράση καλώντας όλες τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν ώστε τα ζώα να απομακρυνθούν άμεσα από τον χώρο και να μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο. Να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία που συνοδεύει τη σχετική είδηση είναι από το αρχείο του περιοδικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS