CELEBRITIESSHOWBIZKate Middleton vs Meghan Markle: Ποια ντύθηκε καλύτερα στον γάμο της πριγκίπισσας...

Kate Middleton vs Meghan Markle: Ποια ντύθηκε καλύτερα στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας;

Ένας ακόμη βασιλικός γάμος τελέστηκε και πρόκειται για αυτόν της πριγκίπισσας Ευγενίας. H 28χρονη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ II το όνειρό της και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον 32χρονο Jack Brooksbank.

Το μυστήριο τελέστηκε στο παρεκκλήσι του St. George’s στο Κάστρο του Γουίνσδορ, όπου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες και ο γάμος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέιτ, Μέγκαν, Ευγενία: Ποιο νυφικό μάς άρεσε περισσότερο; (εικόνες)

Το νυφικό της Ευγενίας φέρει την υπογραφή των Peter Pilotto και Christopher De Vos, ενώ φορούσε στα μαλλιά της μία τιάρα της βασίλισσας Ελισάβετ, διακοσμημένη με διαμάντια και σμαράγδια που δημιουργήθηκε το 1919 από τον οίκο Bousheron.

Πέρα από τη νύφη όμως, η προσοχή στράφηκε και στις δύο κυρίες, Kate Middleton και Meghan Marke που ήταν υπέρκομψες και αμφότερες πολύ γοητευτικές. Η Kate Middleton έβαλε ένα chic φόρεμα σε βαθιά απόχρωση του ροζ, από τον αγαπημένο της οίκο Alexander McQueen. Κρατώντας ένα υπέροχο clutch τσαντάκι, προτίμησε να έχει τα μαλλιά της μαζεμένα, διακοσμώντας τα με ένα καπέλο σε απόχρωση ίδια με αυτή του φορέματος.

Η Meghan Markle έβαλε ένα navy blue φόρεμα του οίκου που επίσης τιμάει συχνά, Givenchy. Από πάνω έβαλε ένα ασορτί παλτό, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σινιόν. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κλασικές σκουρόχρωμες γόβες και έναν μπλε φάκελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πριγκίπισσα Ευγενία: O λόγος που ήθελε το νυφικό της να έχει ακάλυπτη πλάτη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS