ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Καινούργιου: Το λάθος που δεν θέλει να επαναλάβει στην προσωπική της...

Κατερίνα Καινούργιου: Το λάθος που δεν θέλει να επαναλάβει στην προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα κάνει τον απολογισμό της περσινής σεζόν και αποκαλύπτει ποιο είναι το λάθος που δεν θέλει να επαναλάβει στην προσωπική της ζωή.

Είσαι μια γυναίκα που λες συνέχεια την ηλικία σου στον αέρα, σαν να θες να την ξορκίσεις.

«Όχι, δεν κατάλαβες, δεν λέω απλώς ότι είμαι 38, λέω ότι πλησιάζω τα 40. Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Σέβομαι όσες γυναίκες δεν θέλουν να λένε την ηλικία τους, αλλά προσωπικά νιώθω ότι όσο μεγαλώνω είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να την κρύψω.» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Άρα μου λες ότι αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου.

«Έχω δουλέψει πολύ με τις ανασφάλειές μου, που είναι άπειρες και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου, αλλά όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τα θέματά μας από την παιδική μας ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που με έχω αδικήσει. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλεια μου έχει και καλό, κυρίως στη δουλειά μου, με είδε ο κόσμος διαφορετικά, όπως είμαι αληθινά. Στην προσωπική μου ζωή όμως μου έχει κάνει κακό.» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ποιο λάθος δεν θέλεις να επαναλάβεις στην προσωπική σου ζωή;

«Αυτήν ακριβώς την ανασφάλεια. Να μην υποτιμώ τον εαυτό μου για κανέναν» τόνισε η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS