ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZKhloe Kardashian: Περιγράφει την περιπέτεια της με τον Covid-19 στην Ellen DeGeneres

Khloe Kardashian: Περιγράφει την περιπέτεια της με τον Covid-19 στην Ellen DeGeneres

Tην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό περιέγραψε η γνωστή τηλεπερσόνα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπου και βρέθηκε καλεσμένη μετά την αποκάλυψη ότι βρέθηκε θετική στον SARS-CoV-2.

Αυτό σύμφωνα με την ίδια συνέβη τον περασμένο Μάρτιο ενώ μίλησε και για το διάστημα που αναγκάστηκε να αποχωριστεί την κορούλα της. 

Η Khloe  όπως είπε στην παρουσιάστρια ήταν κάτι τρομακτικό. Μιλώντας για τα συμπτώματά του ιού, είπε ότι ένιωθε ότι ήταν «πολύ άρρωστη» και εξήγησε ότι φορούσε μάσκα και γάντια ως προφύλαξη όταν αισθάνθηκε ότι αρρώστησε.

Διαβάστε εδώ: Θετική στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian: «Το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα»

«Εμετός και ανακάτεμα, και ένιωθα μία ζέστη και μία κρύο. Υποφέρω από ημικρανίες, αυτός όμως ήταν ο πιο τρελός πονοκέφαλος, δεν θα έλεγα ότι ήταν ημικρανία. Ο βήχας στο στήθος μου μ’ έκαιγε. Ένιωσα πολύ γρήγορα ότι αρρώστησα», είπε και πρόσθεσε: «Όλοι πιστεύαμε ότι δεν ήταν δυνατόν να έχω Covid. Πρόσεχα πολύ, φορούσα μάσκα και έκανα τεστ, όλη η οικογένεια έκανε τεστ και τα δικά μου αποτελέσματα βγήκαν θετικά».

Παράλληλα τόνισε ότι το πιο δύσκολο σημείο ήταν ότι έπρεπε να αποχωριστεί τη δίχρονη κόρης της True.«Έμεινα σε καραντίνα, στο δωμάτιο μου, για περίπου 16 μέρες. Έπρεπε να περιμένουμε έως ότου και το δικό μου τεστ βγει αρνητικό, και αυτό ήταν πολύ δύσκολο», θυμάται.

Η διάγνωση της Khloe με Covid-19 και η αντίδραση της οικογένειας θα ξεδιπλωθούν κατά την τρέχουσα σεζόν στο ριάλιτι της οικογένειας «Keeping Up with the Kardashians».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS