ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚλέλια Γιασεμίδου: Δείτε πώς πέρασε τα γενέθλια της εν μέσω καραντίνας

Κλέλια Γιασεμίδου: Δείτε πώς πέρασε τα γενέθλια της εν μέσω καραντίνας

Τα γενέθλια της γιόρτασε  η Κλέλια Γιασεμίδου εν μέσω καραντίνας. Η παρουσιάστρια, ανέβασε την υπέροχη τούρτα της στο ίνσταγκραμ και έγραψε τα πιο κάτω λόγια: 

“Γενέθλια σε καραντίνα και για εμένα.. χωρίς τους αγαπημένους μου ανθρώπους και χωρίς πάρτι και μουσικές! Δίπλα μου είχα μόνο την οικογένεια μου και σίγουρα πολύ αγάπη!! ❤️ Αυτό που θα ευχηθώ είναι να περάσει σύντομα όλο αυτό που ζούμε και να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας! Σίγουρα είναι ένα γερό μάθημα για να εκτιμήσουμε τα απλά και καθημερινά πράγματα που μας χαρίζει η ζωή και να μην θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο! 🙏🏻 #quarantinebirthday #stayhome #staysafe #staypositive”

View this post on Instagram

Γενέθλια σε καραντίνα και για εμένα.. χωρίς τους αγαπημένους μου ανθρώπους και χωρίς πάρτι και μουσικές! Δίπλα μου είχα μόνο την οικογένεια μου και σίγουρα πολύ αγάπη!! ❤️ Αυτό που θα ευχηθώ είναι να περάσει σύντομα όλο αυτό που ζούμε και να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας! Σίγουρα είναι ένα γερό μάθημα για να εκτιμήσουμε τα απλά και καθημερινά πράγματα που μας χαρίζει η ζωή και να μην θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο! 🙏🏻 #quarantinebirthday #stayhome #staysafe #staypositive

A post shared by Klelia Yiasemidou (@klelia_yiasemidou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS