ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης: Νέες φωτογραφίες από το honeymoon στις Μαλδίβες

Κόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης: Νέες φωτογραφίες από το honeymoon στις Μαλδίβες

Στις εξωτικές Μαλδίβες για το ταξίδι του μέλιτος βρίσκονται η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Ιουλίου μετά από τρία χρόνια σχέσης και το μέρος που επέλεξαν να ζήσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα ήταν τα Φαλάσαρνα της Κρήτης.

Ο γάμος τους τα είχε όλα! Ενα ξέφρενο pre-wedding πάρτι, έναν θρησκευτικό γάμο, παρουσία 200 καλεσμένων, έναν δεύτερο γάμο στα πρότυπα της Αμερικής, που θύμιζε ταινία, πολλά νυφικά, ερωτικές εξομολογήσεις και ένα ακόμη after wedding party.

Διαβάστε επίσης: Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Όλα όσα έγιναν στο ξέφρενο γαμήλιο πάρτι τους

Λίγες ημέρες μετά, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες.

Ηδη από τις πρώτες ημέρες της παραμονής τους εκεί η Κόνι Μεταξά μερικές ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο. Οι δυο τους επέλεξαν ένα θέρετρο στον Ινδικό Ωκεανό που προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια, απαλή ολόλευκη άμμο, πεντακάθαρες θάλασσες. Ο λόγος για το Velassaru Maldives. Κομψά ιδιωτικά καταφύγια, διάσπαρτα κατά μήκος της ακτής. Πέντε εστιατόρια και δύο μπαρ με γκουρμέ γεύσεις από όλο τον κόσμο. Εξερεύνηση στους κοραλλιογενείς υφάλους ή απλά χαλάρωση και ηρεμία, το Velassaru στις Μαλδίβες είναι ο ορισμός της τέλειας νησιωτικής απόδρασης.

Διαβάστε επίσης: Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Έτσι πέρασαν την επόμενη ημέρα μετά τον γάμο τους

Δείτε μερικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κόνι Μεταξά από το ταξίδι του μέλιτος με τον Μάριο Καπότση:

Πηγή:iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS