CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου: «Δεν είχα ποτέ το ψώνιο της αναγνωρισιμότητας»

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Δεν είχα ποτέ το ψώνιο της αναγνωρισιμότητας»

Mια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο τηλεοπτικό περιοδικό TvΜανία  η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα σε μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της ζωής της.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα, η παρουσιάστρια του «Όλα για Σένα» ρωτήθηκε για την αναγνωρισιμότητα που της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η τηλεόραση.

«Τα φώτα τα «έζησα» στην πασαρέλα, η οποία είναι η πρώτη και μεγαλύτερη επαγγελματική μου αγάπη στο χώρο της μόδας στον οποίο δραστηριοποιούμαι!  Επίσης, ευτυχώς, είμαι από τις τυχερές που δούλεψα αρκετά σαν μοντέλο και δημιούργησα τη δική μου ταυτότητα,  απολαμβάνοντας μεγάλη αναγνωσιμότητα! Εντούτοις, δεν είχα ποτέ το ψώνιο να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτά τα δύο εφ όρου ζωής, γι’ αυτό και όταν είχε σταματήσει το πρωινό του Σίγμα, συνειδητά απομακρύνθηκα από την τηλεόραση και ούτε είχα δοκιμάσει να ξαναμπώ. Τελικά, με προσέλκυσε η πρόκληση της πρότασης του κυρίου Χουλιάρα γιατί ένιωθα ότι είχα να αποδείξω πράγματα, τόσο σε μένα αλλά και στο χώρο γενικότερα, αφού είναι κάτι που αισθάνομαι πως μπορώ να κάνω καλά. Μου αρέσει η παρουσίαση αλλά και το κοινωνικό μήνυμα που μπορώ να δώσω στους συνανθρώπους μου μέσω της τηλεόρασης. Ίσως ακόμα να είμαι πολύ ρομαντική, ώστε να πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω κι εγώ τον κόσμο να γίνει καλύτερος, έστω και μέσα από την τηλεόραση»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS