CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Κάνει την μεγάλη επιστροφή με νέο project;

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Κάνει την μεγάλη επιστροφή με νέο project;

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετά το τέλος της εκπομπής της «Όλα καλά», έκανε μία μικρή αποχή από την τηλεόραση, ωστόσο την ακούμε καθημερινά στο ραδιόφωνο του Active 107,4.από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00.

Τώρα φαίνεται ότι είναι έτοιμη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα αφού όμως μαθαίνουμε, ετοιμάζει κάτι νέο και ανυπομονούμε να την δούμε να κάνει το come back αφού μας έχει λείψει η παρουσία της στην κυπριακή τηλεόραση. 

Κάτι, που όπως διαπιστώσαμε της το λένε συχνά και οι διαδικτυακοί της φίλοι και τώρα φαίνεται πως έφτασε η ώρα για την μεγάλη επιστροφή.

Πάντως η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει κάτι περισσότερο, ωστόσο το like.com.cy είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ήδη έχουν αρχίσει και γυρίσματα για το συγκεκριμένο project, ενώ εντοπίσαμε και φωτογραφίες που μοιράστηκαν άτομα από την ομάδα της στα social media!

Όπως θα δείτε κι εσείς, φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη για το νέο επαγγελματικό της βήμα το οποίο θα έχει να κάνει με τον χώρο της μόδας, κάτι με το οποίο η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ασχολείται εδώ και χρόνια.

Ανυπομονούμε να μάθουμε σύντομα περισσότερα!

Stay tuned!

Οι φωτογραφίες που εντοπίσαμε σε stories πριν από μερικές ημέρες:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS