ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚρίστη Παπαδοπούλου: «Έχω όλα όσα μου αναλογούν, για να είμαι καλά μέσα...

Κρίστη Παπαδοπούλου: «Έχω όλα όσα μου αναλογούν, για να είμαι καλά μέσα μου»

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ)

Η Κρίστη Παπαδοπούλου παίρνει θέση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ.

Πρόβα ή παράσταση; Όταν κάνεις πρόβα, όσο δύσκολο και επίπονο κι αν είναι, εκεί είναι η μαγεία, το ωραίο ταξιδί και η επικοινωνία με τους συναδέλφους. Η Ιθάκη θα έρθει αργά η γρήγορα.

Δράμα ή κωμωδία; Η ζωή τα περιλαμβάνει και τα δυο. Στο δράμα είμαι πιο ουσιαστική, τον γελωτοποιό, προς το παρόν, τον κάνω στη ζωή μου.

Τηλεόραση ή θέατρο; Όλα χρειάζονται, για να γίνεις καλός ηθοποιός. Είναι δύο πράγματα διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά η αίσθηση του σανιδιού με ιντριγκάρει στην ψυχή.

Αριστοφάνης ή Αισχύλος; «Η θεία δίκη παραμονεύει και των ανθρώπων τα κρίματα σε ζυγαριά τα ζυγίζει», Αισχύλος.

Facebook ή Instagram; Instagram για τη φωτογραφία. Για τα άλλα προτιμώ να διαβάζω εφημερίδες.

Story ή post; Την ιστορία θα την πω με τις πράξεις μου. Η φωτογραφία, όμως, είναι χίλιες λέξεις μαζί. Post.

Follower ή influencer; Θα προτιμούσα να είμαι και τα δυο: Να μπορώ να μάθω από ανθρώπους και να δώσω τη γνώση μου σε άλλους, γιατί -όπως έλεγε ένας από τους δασκάλους μου στο ΚΘΒΕ- «έγινα εκπαιδευτής υποκριτικής, γιατί τη γνώση δεν θα την πάρω μαζί μου, εσείς, όμως, θα την πάτε παραπέρα και μαζί σας θα ζω και εγώ».

Θα αντάλλαζες δέκα χρόνια ζωής με παγκόσμια φήμη και αναγνωρισιμότητα; Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή, έχω όλα όσα μου αναλογούν, για να είμαι καλά μέσα μου. Δεν ανταλλάζω τίποτα με τον χρόνο, μόνο εμπειρίες.

Κυπριακή τηλεόραση ή Netflix; Με τα λεφτά του Netflix η Κύπρος θα έκανε θαύματα!

Ταινία στον καναπέ ή ταινία στο σινεμά; Το σινεμά είναι μαγεία, δεν θα το άλλαζα ποτέ. Ακόμα και η έξοδος για σινεμά σού δίνει άλλη οπτική.

«Διάσημοι» ή «μαχητές»; Δεν παρακολουθώ «Survivor» αλλά προτιμώ να με λένε μαχήτρια, παρά διάσημη όταν μεγαλώσω.

Κοντιζάς ή Κουτσόπουλος; Και οι δυο μάγειρες είναι αξιόλογοι με χαρακτήρα. Θα έκανα άνετα παρέα και με τους δυο.

Αντισηπτικό ή αντηλιακό; Αντισηπτικό από τότε που με ξέρω, αντηλιακό δυστυχώς ποτέ. Παίζω με το φως.

Trainers ή high heels; Τακούνια και πάλι τακούνια και άμα χρειαστεί τρέχεις ξυπόλυτος. Η αίσθηση, που σου δίνει αυτή η ελευθερία, είναι αναντικατάστατη.

Marvel ή Disney; Είμαι παιδί της Disney ακόμα και σήμερα.

Ποίηση ή πεζογραφία; «Εκείνο που φοβάμαι πιο πολύ είναι μη γίνω “ποιητής”, μην κλειστώ στο δωμάτιο, ν’ αγναντεύω τη θάλασσα κι απολησμονήσω», Κατερίνα Γώγου.

Χειμώνας ή καλοκαίρι; Ήλιος και πάλι ήλιος, φως και θάλασσα. Καλοκαιράκι για πάντα.

Αυτοκίνητο ή ποδήλατο; Θα ήθελα πολύ να έχω ποδήλατο και να κινούμαι με αυτό αλλά είμαι παιδί των διαδρομών και μάλιστα των μεγάλων, όποτε επιλέγω το αυτοκίνητο.

Διαστημόπλοιο ή υποβρύχιο; Είμαι ικανοποιημένη και με το αεροπλάνο αλλά αν αυτές είναι οι επιλογές, θα διάλεγα τα αστέρια.

Αυγή ή σούρουπο; Η ανατολή ως αίσθηση είναι σίγουρα μοναδική, αλλά θα επιλέξω το σούρουπο, γιατί θαμάζω καθημερινά τη δύση και τα χρώματα του ηλίου, που πάει για ύπνο.

Θάρρος ή αλήθεια; Για να πεις την αλήθεια θέλει μεγάλο θάρρος. Η αλήθεια είναι το σημαντικότερο αγαθό ενός ανθρώπου για μένα και είμαι προγραμματισμένη για να καταλαβαίνω μόνο την αλήθεια.

Δόξα ή χρήμα; Υγεία. Δόξα μόνο αν έχεις επηρεάσει θετικά κόσμο για κάτι σημαντικό, χρήμα αν είσαι πλούσιος άνθρωπος στην ψυχή.

Κεραυνοβόλος έρωτας ή μακροχρόνια σχέση; Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να φτάσει σε μια μακροχρόνια σχέση, αν και η μακροχρόνια σχέση αν έχει ειλικρίνεια και αγάπη, εκτιμάται πάντοτε.

Γιατί θα ήθελες να σε θυμούνται: για τη γοητεία ή για το ταπεραμέντο σου; Μακάρι να με θυμούνται για το πόσο καλός άνθρωπος ήμουν. Αλλά σίγουρα για το ταπεραμέντο, την ιδιοσυγκρασία, την ψυχοσύνθεση, που ολοκληρώνει έναν άνθρωπο.

Αν είχες μια χρονομηχανή θα ταξίδευες στον παρελθόν ή στο μέλλον; Στο παρελθόν, όχι για να αλλάξω κάτι, αλλά για να δω ξανά ανθρώπους που έχασα και να ζήσω τη στιγμή. Το μέλλον είναι μπροστά μας. Θα το ζήσουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS