CELEBRITIESSHOWBIZΛαμπερή πρεμιέρα για τα Star Κύπρος 2017 - Δείτε όλα όσα έγιναν (βίντεο)

Λαμπερή πρεμιέρα για τα Star Κύπρος 2017 – Δείτε όλα όσα έγιναν (βίντεο)

Λαμπερή πρεμιέρα για τα Star Κύπρος 2017 το βράδυ της Κυριακής, με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Για μια ακόμη χρονιά, ο παγκύπριος διαγωνισμός ομορφιάς επανήλθε δριμύτερος, με σκοπό να αναδείξει την πιο όμορφη Κύπρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Who is who: Οι διαγωνιζόμενες στα φετινά Star Κύπρος συστήνονται (εικόνες)

Απαστράπτουσα ήταν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στη σκηνή,  η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της με το glam φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για την έναρξη του βραδινού show, αλλά και με τον αισθησιακό χορό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλαμψαν γνωστές Κύπριες στην πρεμιέρα των φετινών καλλιστείων (εικόνες)

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια φόρεσε ένα κομψό κουστούμι και υποδέχτηκε στο πλατό την κριτική επιτροπή, η οποία φέτος απαρτίζεται από την Άντρεα Κυριάκου, τη Μάρσια Θρασυβούλου, τον Νικόλα Ιωαννίδη και τον Αλέξη Παππά.

Η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου, η οποία είχε στεφθεί Star Κύπρος 2014, πήρε τη θέση της στο pink room, συνομιλώντας με τις διαγωνιζόμενες μεταφέροντας στο κοινό το γενικότερο κλίμα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχει και η Χριστίνα Δημητρίου ως coach των διαγωνιζομένων. Με την εμπειρία της στο μόντελιγκ θα καθοδηγεί και θα συμβουλεύει τις διαγωνιζόμενες μέχρι το τέλος του διαγωνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Star Κύπρος 2017: Γνωρίστε τις φετινές διαγωνιζόμενες (βίντεο)

Δείτε το στιγμιότυπο από την έναρξη του διαγωνισμού:

Τα 16 κορίτσια που διεκδικούν φέτος το στέμμα της Star Κύπρος 2017, περπάτησαν στην πασαρέλα και σχολιάστηκαν από τους κριτές για τις εμφανίσεις τους. Ανάμεσά τους, η Σαμάνθα Στοκμάγιερ και η Ντάρια Εροχίνα, οι οποίες επανήλθαν στον διαγωνισμό για δεύτερη φορά για να διεκδικήσουν το στέμμα.

H βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της πρώτης υποψήφιας προς αποχώρηση. Η Μάριαμ Χατζηγεωργίου ήταν η διαγωνιζόμενη που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία στο πρώτο live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Star Κύπρος: Ποιες θα δοκιμάσουν για δεύτερη φορά την τύχη τους στο διαγωνισμό;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS