ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΛιάγκας: «Μη με ακολουθείτε για να μην χαλιέστε άδικα»! Η απάντησή του...

Λιάγκας: «Μη με ακολουθείτε για να μην χαλιέστε άδικα»! Η απάντησή του σε αρνητικό σχόλιο στο Insta

Αρνητικό σχόλιο κάτω από ανάρτησή του στο Instagram έλαβε ο Γιώργος Λιάγκας κι έδωσε την απάντησή του.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους followers του ένα βίντεο από τις διακοπές τους στους Παξούς γράφοντας στη λεζάντα: «Η φύση που ο άνθρωπος δεν σέβεται και εκδικείται, μας χαρίζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας… Μπλε σπηλιά στους μοναδικούς Παξούς. Ίσως το ωραιότερο νησί μας σε φυσική ομορφιά… ΥΓ: Ας μην τσακωθούμε και γι αυτό», έγραψε.

 


«Φτάνει η προβολή η Ελλάδα καίγεται ,το κατάλαβες;;;;;;», σχολίασε μια ακόλουθος του με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά:

«Η Ελλάδα δυστυχώς κάηκε όπως κάθε χρόνο. Μετά έρχονται οι εξαγγελίες και μετά από ένα χρόνο γίνονται ακριβώς τα ίδια. Και μετά όλοι κάνουμε σαν να είναι κάτι καινούργιο και να μην ξέρουμε σε ποια χώρα και με ποιους ανθρώπους ζούμε. Έκλαψα και μάτωσα όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι. Κυρίως για τις ανθρώπινες απώλειες και μετά για τις περιούσιες αλλά και την φυσικοί μας κληρονομιά που κάθε χρόνο την μειώνουμε. Κάνω διακοπές με την οικογένεια μου και ναι, δεν τις σταμάτησα, όπως φαντάζομαι κανένας που δεν είχε προσωπικό θέμα.

Gliagas
Ούτε εργαζόμουν για να μπορώ να πω όλα αυτά που αισθανόμουν και πιστεύω, όπως πάντα κάνω. Από την άλλη τι ακριβώς σας λέει ότι κάποιοι που ανεβάζουν τυποποιημένα μηνύματα λύπης, όλως τυχαίως, όλοι τα ίδια, πραγματικά συναισθάνονται τι ακριβώς συμβαίνει, η βοηθούν με κάποιον τρόπο? Καμιά φορά η σιωπή είναι πιο έντιμη στάση. Δεν νομίζω να προκαλώ που δείχνε τις ομορφιές της χώρας μας και όχι ακριβά εστιατόρια, βίλλες και ξενοδοχεία. Ως εκ τούτου αν πραγματικά σας ενοχλεί όλο αυτό, το πιο απλό να μη με ακολουθείται για να μην χαλιέστε άδικα. Σας ευχαριστώ για το μήνυμα σας», έγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS