CELEBRITIESSHOWBIZLike a Star: Το σόου αρχίζει

Like a Star: Το σόου αρχίζει

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, Ο ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΣ 15 ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ «LIKEASTAR». Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA.

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη πρεμιέρα των live του «Like A Star» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, στις 9:15μ.μ., στο Mega, και οι 15 διαγωνιζόμενοι, που επιλέχθηκαν από τις Auditions, δηλώνουν πανέτοιμοι να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Λάμπης Λιβιεράτος, η Sunny Μπαλτζή, ο Πέτρος Πολυχρονίδης αλλά και οι τρεις coach έδωσαν το «εισιτήριο» στους φερέλπιδες τραγουδιστές για τα lives hows. Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των πέντε ατόμων, όπου κάθε Coach (Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, Μάριος Κούμας, Ερμογένης Σκιτίνης) θα τους καθοδηγεί και θα τους προετοιμάζει για κάθε live. Η κάθε ομάδα θα προετοιμάζεται για πέντε τραγούδια, χωρίς να γνωρίζουν ποιο θα είναι εκείνο που θα ερμηνεύσουν τη βραδιά του live. Οι ερμηνείες των τραγουδιστών θα γίνονται με τη συνοδεία των coach και ζωντανής ορχήστρας. Του γκρουπ «ΜπΑντΑμΑ». Ο νικητής του «Like A Star» θα κερδίσει 10.000 ευρώ μετρητά και δισκογραφικό συμβόλαιο. Το σόου αρχίζει…

 

 

likeastardiagonizomenoi

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS