ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΛούης Πατσαλίδης & Τάσος Θεοδώρου: Τι φέρνει ξανά κοντά τους δύο φίλους

Λούης Πατσαλίδης & Τάσος Θεοδώρου: Τι φέρνει ξανά κοντά τους δύο φίλους

Ο Λούης Πατσαλίδης και ο Τάσος Θεοδώρου γνωρίζονται από παλιά και μέσα από την κοινή τους ραδιοφωνική πορεία, ανέπτυξαν μία φιλία που προέκυψε μέσα από τη χημεία που οι δύο τους είχαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν να κάνουν την ίδια εκπομπή.

Αν και κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χωρίστηκαν, η φιλία μεταξύ τους παρέμεινε ζωντανή. Κι επειδή η κοινή τους παρέα μέσα από το ραδιόφωνο μας έλειπε, ο Active 107,4&102,5 έγινε ο λόγος που οι δύο τους θα έρχονταν ξανά μαζί.

Από 2 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, θα τους απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ACTIVE 107,4&102,5 καθημερινά από τις 7:00 το πρωί μέχρι και τις 10:00.

Η εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ACTIVΙΟΤΙΚΟ» θα γίνει το αντίδοτο στα βαρετά μας πρωινά με μία μαγική συνταγή που μόνο οι δύο τους μαζί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν. Το αχτύπητο δίδυμο θα μας χαρίζει κάθε πρωί για τρεις ολόκληρες ώρες άφθονες στιγμές γέλιου και καλής ελληνικής μουσικής, με καυστικά σχόλια της επικαιρότητας και του κυπριακού lifestyle όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Άφθονες λοιπόν, ενέσεις γέλιου και ενέργειας από τον Τάσο και τον Λούη καθημερινά στους 107,4&102,5 (και για Πάφο 93,2).

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS