CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Μενούνος: Δείτε περισσότερες εικόνες από τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης

Μαρία Μενούνος: Δείτε περισσότερες εικόνες από τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης

Έναν όμορφο και παραδοσιακό γάμο έκανε το περασμένο Σάββατο η διάσημη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, ενώ το γλέντι πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου του χωριού, η οποία μεταμορφώθηκε σε αίθουσα δεξιώσεων.

Γιατί μπορεί η Μενούνος να αποφάσισε να παντρευτεί στο χωριό της, ωστόσο φρόντισε οι καλεσμένοι της να περάσουν καλά και να φάνε καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Για σουβλάκια στην Καλαμάτα μετά τον γάμο (εικόνες)

Για αυτό φρόντισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η εταιρεία του ανέλαβε τον στολισμό του χώρου, του φαγητού και τα γλυκά του γάμου.

Στην αυλή του σχολείου του χωριού είχε στηθεί το γαμήλιο τραπέζι μαζί ένα τεράστιο σκέπαστρο, για να μην κρυώνουν οι καλεσμένοι.

Πολύ εντυπωσιακός ήταν ο στολισμός, όπου τα πάντα «φώναζαν» Ελλάδα. Η νύφη είχε ζητήσει ο στολισμός να έχει λεμόνια και στις συνθέσεις που στόλιζαν τα τραπέζια και τον χώρο υπήρχαν συνολικά 1.500 λεμόνια, όπως αποκάλυψε η ίδια η Μενούνος σε ένα από τα stories της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της Maria Menounos

Λεμόνια ζωγραφισμένα είχε και τα αναμνηστικά σουπλά που είχαν τοποθετηθεί στα πιάτα, με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς.

Το μενού είχε επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιελάμβανε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που έγινε το γαμήλιο γλέντι είχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριέττα Χρουσαλά: Τι επέλεξε να φορέσει η κουμπάρα της Μαρίας Μενούνος; (εικόνες)

Το μενού, ωστόσο, είχε έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη.

View this post on Instagram

We made this bouquet for Maria, putting all our love and by picking flowers that have beautiful symbolisms and meanings. Beautiful Gardenia represents hope and balance and is used for protection of bad energy. Jasmine always symbolizes purity and good luck. Freesia represents trust in your inner guidness to lead you. Lavender leafs signify grace, devotion and serenity. Finally the prettiest wild roses are seen as a symbol of love, honnor and timelessness. We wish all the above and more to this amazing couple! #mariaandkevensbigfatgreekwedding #flowers#flowerdesign#flowerdecoration#tradition#weddingflowers#bridalbouquet#gardenia#freesia#roses#jasmine#lavender#bouquet#wedding#weddingceremony#greece#arkadia#ceremony @mariamenounos

A post shared by Studio 7 Athens | Mykonos (@studio7flowers) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS