CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Μενούνος: Η έντονη συγκίνησή της μπροστά στην κάμερα λίγες ώρες πριν...

Μαρία Μενούνος: Η έντονη συγκίνησή της μπροστά στην κάμερα λίγες ώρες πριν ντυθεί νυφούλα

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες η  Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro, οι οποίοι το Σάββατο στις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους στον Άκοβο Αρκαδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο βίντεο από την προετοιμασία γάμου της Maria Menounos

Το ζευγάρι, λοιπόν, λίγο πριν φύγει για το χωριό, μίλησε στην κάμερα του happy day για τον παραδοσιακό γάμο του και η Μαρία Μενούνος αναφέρθηκε στο νυφικό της, στο ταξίδι του μέλιτος, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν ένα παιδί, αλλά και στην περιπέτεια υγείας που είχε η μανούλα της αλλά και η ίδια.

Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Η άγνωστη λεπτομέρεια για το παραδοσιακό νυφικό της

«Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που μου έχετε τόση αγάπη! Μη με κάνεις να κλάψω τώρα», είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής και λύγισε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS