CELEBRITIESSHOWBIZΜαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους: «Εγώ τη ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί»

Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους: «Εγώ τη ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί»

Κινείται συνεχώς, βαριέται εύκολα, δεν μετανιώνει και η ζωή της δεν είναι καθόλου όπως την είχε φανταστεί. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι για τη Μαρίνα η ζωή δεν είναι ποτέ πληκτική!

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96.8, Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town μιλώντας στη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου για την καθημερινότητά της, για το ραδιόφωνο, αλλά και για τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της!

Πώς είναι η καθημερινότητα σου;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος ήταν αρκετά χαοτική! Τα πρωινά μου, δυο με τρεις φορές τη βδομάδα, κάνω μπαλέτο και πιλάτες. Μετά, από τις 2 μέχρι τις 4 το απόγευμα, έχω την εκπομπή μου στον Sfera 96.8, μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. Το τελευταίο τρίμηνο, είχα πρόβες για τις παραστάσεις του μιούζικαλ «Η Σταχτοπούτα και το Σπαθί των Ευχών», στο οποίο συμμετείχα. Ασχολούμαι, επίσης, με τις παραγγελίες και τα events στο κατάστημά μας, Philips Shoes, αν και δεν πηγαίνω κάθε μέρα. Συχνά, κάνω ad hoc παρουσιάσεις σε εκδηλώσεις. Κατά τ’ άλλα μαγειρεύω, κάνω τις δουλειές του σπιτιού, φροντίζω τα τετράποδα παιδάκια μου, έχω μια κανονική καθημερινότητα μιας κανονικής γυναίκας!

Η σχέση σου με το ραδιόφωνο πόσα χρόνια μετρά;

Με το ραδιόφωνο ασχολούμαι εδώ και τέσσερα χρόνια. Μου αρέσει πολύ η αμεσότητα που υπάρχει με τον κόσμο, η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και σίγουρα το γεγονός ότι ακούω μουσική. Έχω μεγαλώσει με μουσική και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μου.

Έχεις ανεκπλήρωτες επιθυμίες;

Εγώ τη ζωή μου αλλιώς την είχα φανταστεί. Τίποτα από ό,τι φανταζόμουν δεν έγινε, αλλά δεν με πειράζει. Αν τα πράγματα ήταν όπως τα ονειρευόμουν, στα 23 μου θα ήμουν μάνα, τώρα θα είχα 4 με 5 παιδιά, θα ήμουν ίσως στο σπίτι, δεν θα ασχολούμουν με την καριέρα μου, θα είχα μια πιο φυσιολογική, συμβατή ζωή, αν θέλεις. Επομένως, όταν πολλές φορές με ρωτούν για όνειρα, λέω ότι δεν κάνω όνειρα. Κάνω σχέδια για το άμεσο μέλλον και έχω στόχους, αυτή είναι η πορεία μου και δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει παρακάτω. Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδιάζουν τη ζωή τους και βαδίζουν πάνω σε μια καθορισμένη βάση, που μπορεί να είναι πιο σωστοί από μένα. Τελικά, η ζωή μου με οδήγησε σε περιπετειώδη μονοπάτια. Η ζωή μου δεν είναι ευθεία γραμμή κι αυτός πιστεύω είναι και ένας λόγος που είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον άντρα μου, τον Χάρη. Δεν βαριέμαι τη ζωή μου μαζί του.

Είστε σχεδόν 10 χρόνια παντρεμένοι. Πόσο έχει αλλάξει η σχέση σας;

Είμαστε 15 χρόνια μαζί και σχεδόν 10 χρόνια παντρεμένοι. Η σχέση μας, όπως όλες οι σχέσεις, έχει σκαμπανεβάσματα. Κάποτε είμαστε στο peak και κάποτε στα τάρταρα. Αυτό που παραμένει σταθερό, είναι μια βαθιά αγάπη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Χάρη. Εύχομαι το ίδιο και εκείνος, έτσι;

Με ποιους τρόπους άλλαξε τη ζωή σου η γνωριμία σας;

Έκανα στροφή 180 μοίρες. Άλλαξε η ζωή μου όλη μετά τη γνωριμία μου με τον Χάρη. Η ζωή μας είναι μια περιπέτεια.

Μπορεί ο έρωτας να παραμείνει ζωντανός;

Πρέπει να ανανεώνεις τον έρωτα. Ο έρωτας δεν είναι μια κατάσταση μόνιμη, που ξαφνικά τελειώνει. Πάει και έρχεται, φτάνει να το θέλουν και οι δύο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS