ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜαρίνα Τσιντικίδου: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στην «Ελένη» και το ξέσπασμα on...

Μαρίνα Τσιντικίδου: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στην «Ελένη» και το ξέσπασμα on camera

Την Μαρίνα Τσιντικίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

 

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική παρουσία της στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου, τους λόγους που την οδήγησαν στο να εγκαταλείψει την Ελλάδα αλλά και την απόφαση να μην αποκτήσει οικογένεια.

 

Η συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο «Χαμογελάτε Είναι Μεταδοτικό»:

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο η τηλεοπτική μου συνύπαρξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, γιατί μου έκανε μόνιμο bullying. Ήμουν 20 και εκείνος 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω; Ήμουν κοριτσάκι. Έχω φάει πολύ κακοήθεια στη μούρη. Δεν θα σου κρύψω την αλήθεια, είμαι ακόμα θυμωμένη με αυτό αλλά έτσι είναι η ζωή».

 

Πως πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Μαρτινίκα;

 

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο reset της ζωής μου και ήταν πολύ εύκολο να αφήσω την πατρίδα μου. Αν ήμουν νεότερη θα είχα φύγει τρέχοντας. Η εμπειρία μου με την πολιτική ήταν ο λόγος που πήρα τα βουνά και πήγα στη Μαρτινίκα και δεν θέλω να ξανακούσω τίποτα. Είχα πολιτική άποψη, αλλά δεν είχα επίγνωση».

 

Οι λόγοι που συνειδητά αποφάσισε να μην κάνει οικογένεια:

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, το βρίσκω τεράστια ευθύνη. Θεωρούσα ότι εγώ δεν είμαι αρκετά σοφή ή δυνατή για να κάνω κάτι τέτοιο. Οπότε προτιμώ τα παιδιά στη ζωή μου που δεν είναι δικά μου, τα αγαπάω τα λατρεύω. Νομίζω είναι πιο δίκαιο αυτό εκ μέρους μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS