CELEBRITIESSHOWBIZΜatthew Zorpas: Ο Κύπριος που εκπροσωπεί µεγάλη εταιρία ελβετικών ρολογιών σ’ όλο...

Μatthew Zorpas: Ο Κύπριος που εκπροσωπεί µεγάλη εταιρία ελβετικών ρολογιών σ’ όλο τον κόσµο

Του Νικόλα Χριστοφή

O δικός μας Κύπριος και παγκοσμίου φήμης fashion blogger Μatthew Zorpas είναι πλέον ο επίσημος εκπρόσωπος της ελβετικής εταιρίας ρολογιών IWC.

matthes-zorpas
Η συνεργασία τους προβλέπεται μεγάλη με τον ίδιο να αναφέρει «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεργαστώ με μια τόσο μεγάλη εταιρία επώνυμων ρολογιών. Θεωρώ προνόμιο να γίνει κάποιος μέλος της οικογένειας IWC. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα αφού θα εκπροσωπήσω την εταιρία στα ψηφιακά μέσα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλο αυτό!»

matthew-zorpas2
Δίκαια θεωρούμε την επιλογή του, από τους αρμόδιους της εταιρίας ελβετικών ρολογιών επιτυχημένη αφού το blog του Κύπριου blogger The GentlemanBlogger.com μετρά πάνω από 200.000 επισκέψεις απ’ όλο τον κόσμο, μηνιαίως. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Matthew έχει στο βιογραφικό του και αρκετές άλλες συνεργασίες με μεγάλα brands του εξωτερικού κατά καιρούς όπως η Burberry, η Dolce & Gabbana, η Cadillac, η MINI και η Montblanc οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία.

matthew-zorpas1Η συνεργασία του Κύπριου blogger με την IWC, είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού το brand καταφέρνει να παντρεύει την avant-garde αισθητική, διατηρώντας παράλληλα την παράδοση της ωρολογοποιίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS