ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜαζική παραίτηση από κυπριακή παραγωγή - Όλες οι λεπτομέρειες

Μαζική παραίτηση από κυπριακή παραγωγή – Όλες οι λεπτομέρειες

Λουκέτο στο «Άλλα λόγια θκειε παπά» φαίνεται ότι έβαλαν χθες το απόγευμα όλοι οι ηθοποιοί της σειράς καθώς και οι εργαζόμενοι πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tv Mania, παρόλο που η εταιρία παραγωγής έδωσε μέρος των δεδουλευμένων των ηθοποιών,εκείνοι έκριναν ότι δεν ήταν αρκετό για να καλύψουν τα προσωπικά τους έξοδα που εκκρεμούν από τον περασμένο Ιούλιο κι έτσι η απόφαση τους να εγκαταλείψουν το χωριό Ασκάς – όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, ήταν καθολική.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης όπου όλοι οι εργαζόμενοι σε μία παραγωγή σηκώνουν τα μανίκια κι εγκαταλείπουν το πόστο τους διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας. Αρχικά την παραίτηση τους υπέβαλαν πριν από ένα μήνα η Βαλεντίνα Σοφοκλέους, η Άννα Μονογιού και ο Χριστόφορος Χριστοφόρου ενώ χθες η σταγόνα ξεχείλισε και για το υπόλοιπο καστ που αποχώρησε διαμαρτυρόμενο για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους από τον περασμένο Ιούλιο όπου ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Με αυτή την εξέλιξη κι ενώ η σειρά ήταν προγραμματισμένη να ρίξει τίτλους τέλους γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου, απ’ ότι φαίνεται, θα κατεβάσει ρολά τις επόμενες εβδομάδες.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευράς καναλιού κι από την παραγωγό εταιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS