ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που φοράει συνεχώς μπλε (εικόνες)

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που φοράει συνεχώς μπλε (εικόνες)

Η Meghan Markle πάντα ξεχώριζε για τις στιλιστικές επιλογές της και το κομψό γούστο της. Μάλιστα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry αναβάθμισε την γκαρνταρόμπα της σε πιο κλασική και φινετσάτη.

Και επειδή ο νέος ρόλος της ζωής της Μαρκλ έχει να κάνει πολύ με την εμφάνισή της, όλοι έχουν παρατηρήσει ότι έχει μια εμμονή με ένα συγκεκριμένο χρώμα. Το μπλε.

Ένα χρώμα που επιλέγει τόσο σε επίσημες βραδινές εμφανίσεις της όσο και σε απλές καθημερινές επισκέψεις της σε διάφορες υποχρεώσεις του παλατιού.

Όμως, πώς εξηγείται η εμμονή της Μαρκλ, η οποία ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People, ως η «πιο καλοντυμένη γυναίκα» της χρονιάς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Harry-Meghan: Οι φωτογραφίες τους από το πάρτι του Καρόλου που δεν είχαμε δει

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποφάσισαν να ζητήσουν τη γνώμη ειδικών ψυχολόγων για το θέμα.

Συγκεκριμένα, η ψυχολόγος Karen Haller, (ειδικευμένη στην ψυχολογία των χρωμάτων) εξηγεί ότι αυτή η προτίμηση της δούκισσας σχετίζεται με την επιθυμία της για ισορροπία.

Το μπλε είναι ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει την εμπιστοσύνη, τη λογική και τη γνώση, εξηγεί. Το navy blue ειδικότερα, αντιπροσωπεύει την αφοσίωση και την αξιοπιστία και είναι το χρώμα που συμβολίζει την αληθινή φιλία. Γι’ αυτό και είναι το ιδανικό χρώμα την έκφραση της ειλικρίνειας.

Όταν οι πολιτικοί πολιτεύονται και θέλουν να φανούν αξιόπιστοι, συχνά επιλέγουν μπλε κουστούμια, ενώ παράλληλα το navy blue προκαλεί τον σεβασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Meghan Markle έβαλε το ίδιο φόρεμα με την πρώην του πρίγκιπα Harry (εικόνες)

Υποσυνείδητα λοιπόν, σύμφωνα με την Karen Haller, η Μέγκαν προτιμά το μπλε για να εμπνεύσει τον κατάλληλο σεβασμό, και να βγάλει από πάνω της το στίγμα της διαζευγμένης αμερικανίδας ηθοποιού που γνωρίσαμε με τον ρόλο της στη σειρά Suits.

Ειδικά μετά την είδηση του αρραβώνα της με τον Χάρι, θα θυμάστε την επίθεση που είχε δεχτεί για την προσωπική της ζωή, το παρελθόν της αλλά και τις αισθησιακές σκηνές και φωτογραφήσεις της.

Το μπλε είναι το χρώμα με το οποίο η Μέγκαν χτίζει το νέο προφίλ της, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS