CELEBRITIESSHOWBIZΜια εξομολόγηση καρδιάς από τον Λάκη Γαβαλά και τις δύσκολες μέρες στη...

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Λάκη Γαβαλά και τις δύσκολες μέρες στη φυλακή

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη φυλακή και τον σεβασμό που κατάφερε να κερδίσει από τους υπόλοιπους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ο Λάκης Γαβαλάς το βράδυ της Τρίτης. Όπως εξομολογήθηκε «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς».

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Λάκη Γαβαλά

“Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως “μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας”.

“Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”! Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους” πρόσθεσε με χαμόγελο γνωστός σχεδιαστής για τους μήνες στη φυλακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS