ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜικαέλα Κουτουμάνου: «Το μισό μου πρόσωπο παραμορφώθηκε»

Μικαέλα Κουτουμάνου: «Το μισό μου πρόσωπο παραμορφώθηκε»

H ηθοποιός Μικαέλα Κουτουμάνου, αν και είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να μοιράζεται προσωπικά της θέματα δημοσίως, μέσα, με μία πρόσφατη ανάρτησή της στα social media θέλησε να ενημερώσει τους followers της για κάτι που της συνέβη.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε με τον κόσμο ότι μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο, παραμορφώθηκε το μισό της πρόσωπο.

Διαβάστε το ποστ που έκανε: 

«Σε μια μέρα κλέινει μια βδομάδα που πήγα για ένα απλό σφράγισμα και το μισό μου πρόσωπο πραμορφώθηκε όχι κυριες και και κύριοι δεν με πατσάρακασε κανένας ούτε έκανα κάποια επέμβαση αισθητικής! Συμβαίνει σπάνια λέει είναι απο την ένεση που βρήκε και αγγεία εκτός απο το νεύρο ίσως και να είναι έτσι ίσως και όχι τα σχόλια δικά σας ! Συνήθως δεν μοιράζομαι τόσο προσωπικά θέματα μαζί σας απλά επειδή πολλοί που με βλέπετε θα διερωτάστε είπα να σας λύσω την απορία μέσω του φατσοβιβλίου!

Νοιώθω ευγνώμων τουλάχiστον ότι συνέβηκε σε μένα είναι προσωρινό και ιάσιμο όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πήγαν για γιατρειά και φύγαν με σοβαρά χρόνια προβλήματα τί να πουν??? Αυτά !!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ?»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS