ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜοντέλο της Victoria’s Secret έκανε baby-shower, χωρίς να αποκαλύψει το φύλο του...

Μοντέλο της Victoria’s Secret έκανε baby-shower, χωρίς να αποκαλύψει το φύλο του μωρού

Πριν από λίγο καιρό, μάθαμε πως το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret περιμένει το δεύτερο παιδάκι του και όπως καταλαβαίνεις αυτό που θέλαμε ήταν να μάθουμε το φύλο του μωρού του. Και φυσικά πιστέψαμε πως αυτό θα γινόταν στο baby shower που διοργάνωσε η 32χρονη καλλονή.

Έτσι τουλάχιστον κάνουν στα social media όλοι όσοι πρόκειται να γίνουν γονείς. Η Lily Aldridge όμως, δεν είναι σαν όλους τους άλλους γονείς. Το 32χρονο μοντέλο έκανε το baby-shower του μωρού της, και ανέβασε και φωτογραφίες στο account της στο Instagram, ωστόσο το φύλο του μωρού της παραμένει ένα μυστήριο.

Και ο λόγος είναι γιατί οι φωτογραφίες που ανέβασε το 32χρονο μοντέλο στο account της, ήταν ασπρόμαυρες. Και σε ρωτάμε, δεν ήταν αυτό χτύπημα κάτω από τη μέση; Τρεις φωτογραφίες ανέβασε η Lily στο account της και σε καμία από τις τρεις δεν μπορέσαμε να μάθουμε το φύλο του μωρού.

Μάλιστα η 32χρονη μας περιέπαιξε λίγο, γράφοντας στη λεζάντα της: «Any guesses;» aka καμία εικασία; Ελπίζουμε να κάνει την αποκάλυψη προτού γεννήσει, για τι η περιέργειά μας έχει χτυπήσει κόκκινο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS