CELEBRITIESSHOWBIZ«ΜΠΛΕ»: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το γύρισμα της πιο συγκλονιστικής σκηνής

«ΜΠΛΕ»: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το γύρισμα της πιο συγκλονιστικής σκηνής

Όταν ένας πατέρας αποφασίζει να απορρίψει ωμά και τελεσίδικα τον γιο του, σίγουρα το άκουσμα της είδησης προκαλεί ένα σφιχτό κόμπο στο στομάχι… Τι θα γίνει, όμως, όταν το δυνατό χαστούκι της απόρριψης έρθει από τον τηλεοπτικό Σταύρο (Γιώργο Ζένιο) με αποδέκτη τον Άλκη (Μαρίνο Χατζηβασιλείου)… μόνο η συνταρακτική συνέχεια της σειράς «ΜΠΛΕ» του ALPHA Κύπρου, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30, θα δώσει τη σκληρή απάντηση.

Εξασφαλίσαμε backstage φωτογραφίες από το γύρισμα της συγκλονιστικής σκηνής, όπου βλέπουμε δύο καταξιωμένους ηθοποιούς, τον Γιώργο Ζένιο και τον Μαρίνο Χατζηβασιλείου, να συναντιούνται με ψυχρότητα και να μην ανταλλάζουν ούτε μία ματιά… αφού αυτό προστάζει το ανατρεπτικό σενάριο του Γιώργου Τσιάκκα. Ο εγωισμός του Σταύρου υψώνεται, οδηγώντας τον να ξεστομίσει ατάκες γεμάτες μίσος και θυμό, ενώ ο Άλκης εκλιπαρεί με πονεμένο βλέμμα μία δεύτερη ευκαιρία από τον πατέρα του.
Συντελεστές της σειράς «ΜΠΛΕ» κάνουν λόγο για μία σκηνή που θα μείνει αποτυπωμένη στο μυαλό του τηλεθεατή, αφού κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το διάλογο που θα ειπωθεί μεταξύ των δύο… εκτός κι αν συντονιστεί στον ALPHA Κύπρου!

«ΜΠΛΕ»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30 στον ALPHA Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS