CELEBRITIESSHOWBIZΝαι ή όχι; Αυτό είναι το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που δίχασε...

Ναι ή όχι; Αυτό είναι το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που δίχασε (εικόνες)

Πρόσφατη στιλιστική επιλογή της Ελένης Μενεγάκη αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού αποσπώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Ο λόγος για το λευκό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή της, το οποίο ήταν σε μίντι μήκος και είχε μεσάτη ζώνη που τόνιζε τις καμπύλες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξετρελαμένη η Μενεγάκη με την κόρη της Μελέτη: H πρώτη φωτογραφία του μωρού

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως η Ελένη μας έχει συνηθίσει στην επιλογή κομψών outfits, με ιδιαίτερη προτίμηση στα midi girly φορέματα.

Όπως γνωρίζει και η ίδια άλλωστε, είναι αυτά που ταιριάζουν και απόλυτα στην προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία της. Μετά από τέσσερις γέννες, η παρουσιάστρια εξακολουθεί να διαθέτει καλλίγραμμες γάμπες και ποιος ο λόγος να μην τις αναδείξει, επιλέγοντας αυτό το μήκος φορέματος και αυτές τις nude γόβες που του προσθέτουν σε κομψότητα.

Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε και εμείς πως το λευκό χρώμα δεν συγχωρεί την παραμικρή ατέλεια και δύσκολα είναι κολακευτικό για οποιαδήποτε γυναίκα.

Επίσης οι ρίγες, όπως σε αυτή την περίπτωση οι μπεζ οριζόντιες δίνουν extra όγκο, σε αντίθεση με τις κάθετες που αδυνατίζουν και προσθέτουν πόντους στο ύψος μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπελάδες για τη Μενεγάκη: Η αστυνομία ερευνά βίντεο που ανέβασε στα social media

Ωστόσο,  η Ελένη καμία ανάγκη δεν έχει να προβληματίζεται από τις μικρές αυτές λεπτομέρειες, αφού το σώμα της διατηρείται σε άψογη κατάσταση και δεν χρειάζεται να περιορίζει τις στιλιστικές της επιλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS