CELEBRITIESSHOWBIZΝατάσα Τούρζα: Συγκινεί με την εξομολόγησή της για τη διακοπή της εγκυμοσύνης...

Νατάσα Τούρζα: Συγκινεί με την εξομολόγησή της για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της

Μια εικόνα και ένα συγκινητικό μήνυμα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νατάσα Τουρζά για τη διακοπή της πρώτης της εγκυμοσύνης στον 4ο μήνα.

Το αγαπημένο ζευγάρι, Γιώργος Ρούσος και Νατάσα Τουρζά βίωσαν μία ατυχία πρίν από περίπου δυο χρόνια, όταν η εγκυμοσύνη της συζύγου του Κύπριου παρουσιαστή διακόπηκε.

Τα σχετικά στιγμιότυπα, όπως μας ενημέρωσε ξετρύπωσαν οι κορούλες της, καθώς λίγο καιρό μετά η ίδια έμεινε και πάλι έγκυος υποδεχόμενη στη ζωή τα δίδυμα κοριτσάκια της.

“Και ένα πρωί βρίσκεις τις κόρες σου να έχουν ξετρυπώσει και να ξεφυλλίζουν ένα ημερολόγιο εγκυμοσύνης που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Για την ακρίβεια σταματάει στον 4ο μήνα και ο λόγος η πρόωρη ρήξη υμένων. Πόσο γλυκόπικρη εικόνα. Να έχετε Πίστη. Κάποιες φορές έρχονται έτσι τα πράγματα που μπορεί να βλέπουμε μπροστά μας μόνο το Χάος και το κενό. Και όμως… τα δύσκολα που περνούν μπορεί κάποιες φορές να μην ξεπερνιούνται πλήρως όμως καταλαγιάζουν και έρχεται ξανά το Φως. Αρκεί να μη το βάζουμε κάτω. Εύχομαι αυτο το Φως να γεμίσει όλες τις αγκαλιές . Τις ήδη γεμάτες, μα κυρίως πιο πολύ εκείνες τις αγκαλιές που ακόμα είναι άδειες”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την εικόνα που ανήρτησε.

Πηγή: like.com

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS