ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZNέα επαγγελματικά σχέδια για την Έλενα Χριστοπούλου (βίντεο)

Nέα επαγγελματικά σχέδια για την Έλενα Χριστοπούλου (βίντεο)

Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έκαναν μία αποκάλυψη για τα νέα επαγγελματικά σχέδια της Έλενας Χριστοπούλου.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Κάλια Ελευθερίου, μας είπε ότι η Έλενα Χριστοπούλου θα πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με τίτλο «Μωρό μου».

Η δημοσιογράφος συνάντησε την κριτή του «My style rocks» και το γνωστό τραγουδιστή μέσα σε μια λιμουζίνα, αφού εκεί θα γυριστεί μέρος του βίντεο κλιπ.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος αποκάλυψε μάλιστα και το κόνσεπτ: «Το κόνσεπτ είναι λίγο η σαραντάρα και ο πρωτάρης, δηλαδή είναι η αφεντικίνα μου και εγώ είμαι ο σοφέρ της λίμο. Δεν μου δίνει, όμως, και πολύ σημασία, δηλαδή την παίρνω, την πηγαίνω στις δουλείες της, αλλά είμαστε πολύ τυπικοί. Όταν νυχτώνει, όμως, ερχόμαστε σε μια άλλη κατάσταση, ερχόμαστε πιο κοντά, αλλά την άλλη μέρα το ξεχνάμε».

Από την άλλη η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: «Έχω κλείσει πολλά κορίτσια και αγόρια για βίντεο κλιπ, αλλά είναι η πρώτη φορά που το κάνω εγώ. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και η τελευταία ίσως, ήθελα, όμως, πολύ να το κάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS