ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΝικήτας Κυριάκου: Τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή

Νικήτας Κυριάκου: Τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή

 

Ο Νικήτας Κυριάκου, αποχαιρέτησε χθες Παρασκεύη το κοινό του «Μεσημέρι και Κάτι» του Σίγμα για να το καλωσορίσει μεθαύριο Δευτέρα από το «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. Μετά από 18 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Παρισινού, παίρνει το ρίσκο της αλλαγής και των καινούριων προκλήσεων και ετοιμάζεται για νέες «τομές» στην καριέρα του. 

 

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Αποχαιρέτησε το κοινό του με λόγο απλό, λιτό κι απέριττο. Όπως ακριβώς ήταν και η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο Σίγμα. Μια ήσυχη δύναμη που ποτέ δενθύμωνε, δεν μάλωνε, είχε έντονη άποψη, ήτανδιαλλακτικός και αμερόληπτος στις συζητήσεις με τους συναδέλφους του και προπάντων, χαμογελαστός. Ο Νικήτας Κυριάκου, 18 χρόνια στο Σίγμα, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του τόσο με την έντονη παρουσία του στα κεντρικά δελτία όσο και στη μεσημβρινή ζώνη που την απογείωσε από το 0% στο 20% (και βάλε) ξεπερνώντας μάλιστα και το ΡΙΚ που παραδοσιακά κρατούσε τα ηνία του μεσημεριού. Παρόλο που το τελευταίο διάστημα τα ποσοστά της εκπομπής του μειώθηκαν λόγωτης γενικότερης ύφεσης που περνά το κανάλι, κατάφερε να επιβιώσει από τον ισχυρότερο τηλεοπτικό τυφώνα της καριέρας του και να βγει αλώβητος κι ακόμα πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του. Κι όλα αυτά μέχρι την περασμένη Τετάρτη 11 Μαΐου, όταν ο ΑΝΤ1 με ένα λιτό δελτίο Τύπου μας ενημέρωνε «…την ένταξη του δημοσιογράφου Νικήτα Κυριάκου στη δημοσιογραφική ομάδα του Σταθμού».

TONY0020

Το στενό μαρκάρισμα προς τον δημοσιογράφο έγινε με την αποχώρηση της Αιμιλίας Κενεβέζου από το κανάλι. Η πρόταση, μαθαίνουμε, έπεσε στο τραπέζι την Παρασκευή 7 Μαΐου, ενώ η απόφαση του Νικήτα λήφθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου τη Δευτέρα 9 του μήνα, ανακοίνωνε στο Σίγμα την πρόθεσή του να μετακομίσει στον ΑΝΤ1. «Μια νέα πρόκληση, ένας νέος κύκλος κι επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις, καλό θα ήταν να παίρνουμε το ρίσκο και τη δύναμη για κάτι άλλο», λέει ο ίδιος στους συνεργάτες του που τους αποχαιρέτησε χθες Παρασκευή, μετά από 18 χρόνια, για να αναλάβει από Δευτέρας (30/5) τα νέα καθήκοντά του στο «Μέρα Μεσημέρι» και στα κεντρικά δελτία του ΑΝΤ1, μετά την απόφαση του Δημήτρη Ευθυμίου να εγκαταλείψει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή. Όσο για τη μεσημβρινή ζώνη του Σίγμα, κλείδωσε ήδη η Γωγώ Αλεξανδρινού με τον Χρίστο Χαραλάμπους,ενώ η «Ανοικτή Γραμμή» θα ενσωματωθεί ως ένθετο στο «Μεσημέρι και Κάτι».

TONY0002

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS