CELEBRITIESSHOWBIZΝονοί και βαφτιστήρια της ελληνικής showbiz - Ποιοι επώνυμοι έχουν κουμπαριάσει; (photos)

Νονοί και βαφτιστήρια της ελληνικής showbiz – Ποιοι επώνυμοι έχουν κουμπαριάσει; (photos)

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν βαφτίσει το παιδί κάποιου άλλου επώνυμου.

Πολλές πνευματικές συγγένειες υπάρχουν στην ελληνική showbiz και λόγω των ημερών, είπαμε να θυμηθούμε μερικές από αυτές, μέσα από το gossip-tv.gr.
Το έθιμο απαιτεί ο νονός και η νονά να πάει λαμπάδα, πασχαλινό τσουρέκι και αυγό στο βαφτιστήρι.
Ποιοι είναι λοιπόν οι επώνυμοι που πριν φύγουν για τις διακοπές του Πάσχα, πρέπει να επισκεφτούν πρώτα τους κουμπάρους και τα βαφτιστήρια τους;

Ποιες σχέσεις φιλίας, κατάφεραν να γίνουν σχέσεις ζωής;

Δείτε μερικές «επώνυμες» κουμπαριές, στις παρακάτω φωτογραφίες:

Νατάσα Θεοδωρίδου – Ελένη Μενεγάκη
Χρόνια φίλες και κουμπάρες! Η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει το γιο της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελο.
Τζένη Μπαλατσινού – Ελένη Μενεγάκη
Η Τζένη Μπαλατσινού έχει επίσης κουμπαριά με την παρουσιάστρια του Alpha και τον πρώην σύζυγό της, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2008 βάπτισε τη Βαλέρια Λάτσιου.
Νίκος Χατζηνικολάου – Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας
Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντρεψε το ζευγάρι τον Ιούνιο του 2010 και δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2012, έγινε νονός του μεγαλύτερου γιου του ζευγαριού, Γιάννη, μαζί με τον γυναικολόγο Θάνο Παράσχο.
Νίνο – Θάνος Πετρέλης
Ο Νίνο και ο Θάνος Πετρέλης είναι φίλοι από την εποχή που συμμετείχαν στο πρώτο Fame Story. Τι καλύτερο λοιπόν για τον Νίνο, από το να βαφτίσει την πρώτη κόρη του κολλητού του;
Γιώργος Τσαλίκης – Ναταλία Γερμανού
Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής επισφράγισαν τη φιλία τους με τον καλύτερο τρόπο, αφού έγιναν πριν από αρκετά χρόνια και κουμπάροι. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» έχει βαφτίσει τον γιο του τραγουδιστή, Χάρη, ο οποίος είναι σήμερα 13 χρόνων.
Γιάννης Μπέζος – Πέτρος Φιλιππίδης
Είναι γνωστή η φιλία που συνδέει εδώ και χρόνια τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, η φιλία τους επισφραγίστηκε με κουμπαριά, αφού ο Μπέζος είναι ο νονός του Δημήτρη Φιλιππίδη.
Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ
Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μαζί με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη ήταν οι νονοί στη βάφτιση της μικρής Ελένης, της κόρης της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, που έγινε το φθινόπωρο του 2015.
Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει βαφτίσει τον δεύτερο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Αρη, ενώ εκείνη ήταν μία από τις νονές του γιου του Φώτη, Γιώργου.
Δέσποινα Βανδή – Κώστας Καπετανίδης
Το καλοκαίρι του 2005 ο σκηνοθέτης έγινε πνευματικός πατέρας της κόρης της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνας, στη βάφτιση αλλά και στο λαμπερό πάρτι που ακολούθησε σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελούντα της Κρήτης.
Ρούλα Κορομηλά – Μιμή Ντενίση
Η παρουσιάστρια, βάφτισε την κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα.
Γιάννης Βαρδής – Γιώργος Λιανός
Χρόνια φίλοι και συνεργάτες, έγιναν πριν λίγο καιρό και κουμπάροι, αφού ο πρώτος βάφτισε το γιο του κολλητού του.
Σίσσυ Χρηστίδου – Παύλος Σταματόπουλος
Ο Παύλος Σταματόπουλος έχει βαφτίσει επίσης και τον δεύτερο γιο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Μιχαήλ Άγγελο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS