ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟ Άνθιμος Ανανιάδης δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη νομικά τον γιο του -...

Ο Άνθιμος Ανανιάδης δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη νομικά τον γιο του – Η επίσημη ανακοίνωση

Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξαν ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Μαρία-Νεφέλη Γαζή μετά από καυγά.  Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο δεν κατάφερε απ’ ότι φαίνεται να λύσει τις διαφωνίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνθιμος Ανανιάδης: Τι αποκαλύπτει για την κρίση στη σχέση του με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή; (βίντεο)

Αφότου το περιστατικό έγινε γνωστό και κυκλοφόρησε σε όλα τα media, το γραφείο Τύπου του ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.

Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιου του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με τη βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκλησή μας

Με εκτίμηση

Γραφείο Tύπου Άνθιμου Ανανιάδη».

Δείτε όλα όσα αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του star στο ακόλουθο βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS