CELEBRITIESSHOWBIZO Φίλιππος Πλιάτσικας στον Active: «Μεταξύ εμένα και του κόσμου έχει αναπτυχθεί...

O Φίλιππος Πλιάτσικας στον Active: «Μεταξύ εμένα και του κόσμου έχει αναπτυχθεί μία ειλικρινής σχέση»

Η Βασιλική Χατζηαδάμου υποδέχτηκε την Παρασκευή το πρωί στην εκπομπή Μουσική Αυλαία, τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

Με αφορμή τις εμφανίσεις του στην Κύπρο, ο καλλιτέχνης βρέθηκε φιλοξενούμενος στον Active 107.4 & 102.5, για μία αποκλειστική συνέντευξη.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρθηκε στα ένδοξα χρόνια του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, στο οποίο υπήρξε ο ίδιος ιστορικό στέλεχος. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο καλλιτέχνης έφερε στη μνήμη του την απώλεια του Μάνου Ξυδούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον θεωρεί δεύτερο πατέρα του.

Στη συνέχεια ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε στη ραδιοφωνική παραγωγό για τη σχέση του με το κυπριακό ροκ συγκρότημα Prospectus, που μαζί θα αναβιώσουν μια παλιά συνεργασία.

Μεταξύ άλλων, τόνισε το πόσο σημαντική και ουσιαστική είναι η σχέση που έχει χτίσει τόσα χρόνια με το κοινό του, λέγοντας «Μεταξύ εμένα και του κόσμου έχει αναπτυχθεί μία ειλικρινής σχέση». Ωστόσο, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι δεν είναι πάντα σίγουρο αν ο κόσμος θέλει να ακούει αλήθειες!

Ο Φίλιππος Πλιάτσιακας πρόσφατα μπήκε στο στούντιο και ηχογράφισε το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «Χρωστάμε μια συγγνώμη». Ένα τραγούδι που στέλνει πολύ σημαντικά μηνύματα στο κοινό, αφού αφορά το ευαίστητο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 @ Savino Live στη Λάρνακα
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 @ Down Town Live στη Λευκωσία
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 @ Kύκλος Μουσική στη Λεμεσό

Η Βασιλική κρατάει συντροφιά στους ακροατές καθημερινά 10.00 – 12.00 μέσα από τη συχνότητα του Active 107.4 & 102.5 με διαχρονικά τραγούδια και ξεχωριστούς προσκεκλημένους, οι οποίοι συνθέτουν ένα ιδιαίτερο, καθημερινό ταξίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS