CELEBRITIESSHOWBIZΟ Κρίστοφερ Γκρέκο πρωταγωνιστής σε ισραηλινή παραγωγή

Ο Κρίστοφερ Γκρέκο πρωταγωνιστής σε ισραηλινή παραγωγή

Το ντεμπούτο του στην ισραηλινή τηλεόραση ετοιμάζεται να κάνει ο Κρίστοφερ Γκρέκο. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TV Mania, ο ηθοποιός, θα συμμετάσχει στην ισραηλινή παραγωγή, «Metumtemet», που προβάλλεται από το 2016 και σημειώνει τεράστια επιτυχία. Πρόταση για να συμμετάσχουν ως γκεστ στη σειρά δέχθηκαν επίσης ο Δημήτρης Ξύστρα, ο Μανώλης Αναστασίου και ο Κωνσταντίνος Σωκράτους, οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνισή τους στον τρίτο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.

Τα γυρίσματα, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στα χωριά Τόχνη, Αλεθρικό, στη μαρίνα Λάρνακας και στο Αεροδρόμιο Γλαύκος Κληρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρίστοφερ Γκρέκο, θα υποδύεται έναν ιδιοκτήτη θαλαμηγού που θα έχει άμεση σχέση με τον πρωταγωνιστή, ενώ ο Δημήτρης Ξύστρας θα ενσαρκώνει ένα κτηνίατρο, ενώ ο Μανώλης Αναστασίου μαζί με τον Κωνσταντίνο Σωκράτους δύο απατεώνες. Σύμφωνα με το σενάριο η πρωταγωνίστρια επισκέπτεται την Κύπρο και για αυτό σε πολλές σκηνές οι ιθύνοντες έχουν εντάξει την κυπριακή διάλεκτο μέσα στους διάλογους τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS