CELEBRITIESSHOWBIZO Κύπριος ξιφομάχος του Game of Thrones ξεδιπλώνει τη ζωή του

O Κύπριος ξιφομάχος του Game of Thrones ξεδιπλώνει τη ζωή του

Αν είστε φαν της σειράς Game of Thrones, σίγουρα θα ξέρετε τον ξιφομάχο Syrio Forel. Aυτό που μπορεί να μην γνωρίζετε, είναι ότι τον Syrio, που ο ρόλος του έχει φτάσει στο τέλος του, υποδυόταν ο Κύπριος ηθοποιός Μίλτος Γερολέμου.

Πώς ξεκίνησε την ηθοποιία, και πώς πήρε το ρόλο στην πιο δημοφιλή σειρά παγκοσμίως, που του έφερε στο βιογραφικό του ρόλους σε σημαντικές κινηματογραφικές παραγωγές όπως το Star Wars: The Force Awakens και το Danish Girl; Ο ηθοποιός ξεδίπλωσε τη ζωή του στη Huffingtonpost.gr, μιλώντας από το χωριό του στην Κύπρο, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

original

 

Ο Mίλτος Γερολέμου γεννήθηκε στο Λονδίνο και αργότερα μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στο Eastbourne στη νότια ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου ο πατέρας του είχε εστιατόριο για 25 χρόνια. Όταν ο κύκλος στο εξωτερικό έκλεισε, οι γονείς του επέστρεψαν στο χωριό τους στην Κύπρο, όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα.

Μιλώντας για την ηθοποιία, δήλωσε ότι την ακολούθησε ως επάγγελμα γιατί ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει καλύτερα: «Ποτέ δεν είχα «αποφασίσει» να γίνω ηθοποιός. Το έκανα γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορώ να κάνω καλύτερα. Κανείς δεν επιλέγει να γίνει ηθοποιός»

Όσο για το ρόλο του στο Game of Thrones, ανέφερε ότι νιώθει περήφανος: «Νιώθω περήφανος γιατί βλέπω και την ανταπόκριση του κόσμου. Με κάνει πιο ταπεινό και το να τα βάζω με 6 φρουρούς με πανοπλίες και να τους νικάω -ή τουλάχιστον να φαίνεται ότι τους νικάω- ήταν ένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η άλλη δουλειά για την οποία είμαι περήφανος είναι ο ρόλος του Puck στο Όνειρο Θερινής Νυκτός για την όπερα του Robert Carsen, σε μουσική του Benjamin Britten. 25 Χρόνια ανεβαίνει και φέτος θα την παρουσιάσουμε στο Πεκίνο και το Μπαχρέιν.»

Πώς όμως προέκυψε ο ρόλος του στην πιο δημοφιλή σειρά παγκοσμίως; «Ήμουν τυχερός που ήξερα τη Nina Gold, τη σκηνοθέτη που έκανε το cast της σειράς και μου ζήτησε να κάνω πρόβα για το ρόλο του Varys στην αρχή. Τους άρεσε ο τρόπος που έπαιζα, αλλά θεωρούσαν πως δε μου ταιριάζει ο ρόλος, οπότε μου έδωσαν το ρόλο του Syrio Forel και με ρώτησαν αν είχα εμπειρία στην ξιφομαχία. Για πρώτη φορά επιτέλους ηθοποιός δε χρειάστηκε να πει ψέματα για αυτό που είχε γράψει στο βιογραφικό του, αφού είχα αρκετή εμπειρία ήδη από όσα είχα κάνει σαν χορευτής, μπορούσα να μάθω μια χορογραφία πολύ γρήγορα και επίσης, είχα πολύτιμη εμπειρία από τις μονομαχίες μου στη Royal Shakespeare Company.»

Μιλώντας για το Game of Thrones, ο ηθοποιός μίλησε για τον λιγότερο αγαπημένο του ρόλο στη σειρά, όμως απέφυγε να αποκαλύψει ποιος είναι ο αγαπημένος του: «ο Ramsay Bolton είναι ο λιγότερο αγαπημένος μου, αλλά δεν θέλω να πω ποιος είναι ο πιο αγαπημένος μου χαρακτήρας, γιατί μπορεί να τον γρουσουζέψω και να πεθάνει στο επόμενο επεισόδιο.»

Αν ήταν δική του απόφαση, όπως λέει επίσης στη συνέντευξή του, στον Σιδερένιο Θρόνο θα καθόταν ένας White Walker.

white

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS