ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟ Μιχάλης Σοφοκλέους απαντάει σε βασανιστικά διλήμματα απ' τη ζωή βγαλμένα

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους απαντάει σε βασανιστικά διλήμματα απ’ τη ζωή βγαλμένα

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ – (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους παίρνει θέση. 

Πρόβα ή παράσταση; Παράσταση, γιατί νομίζω ότι η αδρεναλίνη που σου προσφέρει και όλη αυτή η ενεργεία που είσαι συνέχεια στην πρίζα προσπαθώντας να αποδώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Δράμα ή κωμωδία; Η κωμωδία μού αρέσει και την απολαμβάνω, γιατί περνάω καλά, γελώ και ακούω ότι γελούν και οι άλλοι μαζί μου. Από την άλλη, όποτε έχω να κάνω δραματικούς ρόλους ή ρόλους αρκετά κόντρα σε αυτό που έχω συνηθίσει, πάλι αυτό με ιντριγκάρει εξίσου.

Τηλεόραση ή κινηματογράφος; Απολαμβάνω και τα δύο εξίσου, περισσότερο, όμως, νομίζω γέρνω προς τον κινηματογράφο, για τον λόγο ότι συμβαίνει πιο σπάνια και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία την αρπάζω.

Υποκριτική ή παρουσίαση; Στην εκπομπή που παρουσιάζω αξιοποιώ και τα υποκριτικά μου στοιχεία και τα υποκριτικά μου κόλπα. Δεν την προσέγγισα ποτέ καθαρά με την ιδιότητα του παρουσιαστή.

Θα αντάλλαζες δέκα χρόνια ζωής με παγκόσμια φήμη και αναγνωρισιμότητα; Όχι, με τίποτα. Προτιμώ να ζήσω τα δέκα χρόνια της ζωής μου, όπως θέλω εγώ.

Κυπριακή τηλεόραση ή Netflix; Παρακολουθώ περισσότερη κυπριακή τηλεόραση, γιατί είναι αυτή η οποία ζει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπαθώ να βλέπω τις δουλειές που γίνονται, να ενημερώνομαι, να έχω γνώση και άποψη. Αλλά, όταν είμαι σε εντελώς χαλαρή διάθεση, μπορεί να δω και Netflix.

Facebook ή Instagram; Instagram, για ωραίες φωτογραφίες και Facebook για να μπορώ να στέλνω ευχές σε φίλους. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά Μέσα, τείνω, όμως περισσότερο προς το Instagram.
Story ή post; Story, όταν μου έρχεται μια αναλαμπή για κάτι εύστοχο, post όταν βγάλω μια ωραία φωτογραφία, που θέλω να μείνει.

Follower ή influencer; Προτιμώ να είμαι follower κάποιου, που θαυμάζω και που θέλω να μαθαίνω τι κάνει.

Πάφος ή Λευκωσία; Πάφος για ξεκούραση, χαλάρωση στη βάση μου, στα παιδικά μου χρόνια, στην οικογένειά μου. Και Λευκωσία, γιατί πλέον η ζωή μας και οι δουλειές μας είναι στην πρωτεύουσα.

Πλοίο ή αεροπλάνο; Πλοίο. Μου αρέσει να περπατώ, να γυρίζω, να κάνω τη βόλτα μου, να εξερευνώ τις γωνιές, τις καμπίνες, τα διάφορα επίπεδα.

PlayStation 5 ή Xbox One; Xbox, ήταν το πρώτο μου παιχνίδι όταν ήμουν στην Ελλάδα, κόντρα σε όλους τους φίλους μου που είχαν PlayStation. Το απόλαυσα, έπαιξα σ’ αυτό ωραία παιχνίδια, το προτιμώ.

Ούζο ή τσίπουρο; Ούζο, Βαρβαγιάννη πράσινο με λίγο νερό.

Λαϊκό ή ρεμπέτικο; Λαϊκό, γιατί σε συνδυασμό με το ούζο είναι εκρηκτικός συνδυασμός, με κάνει να ανεβαίνω πάνω στα τραπέζια και πάνω στις καρέκλες.

Sushi ή σουβλάκια; Σουβλάκια με πετυχημένο ψήσιμο, ταχίνι και πίτα. Κλασική αξία.

Φούλης ή Φουτούλης; Εννοείται Φουτούλης. Δεν έχει γιατί. Αγάπησα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, γιατί έχει και κάποια στοιχεία του εαυτού μου, τον αγαπά και ο κόσμος, οπότε Φουτούλης.

Casa de Mikel ή Καζαμπλάνκα; Casa de Mikel. Ήταν ένα στοίχημα και μια πρόκληση, που όπως φαίνεται μάς βγήκαν. Φέτος πηγαίνουμε για τρίτη σεζόν, οπότε δεν είμαι αχάριστος. Όταν είμαι πιο χαλαρός, ίσως πάω και στην Καζαμπλάνκα.

T-shirt ή πουκάμισο; Μου αρέσουν και τα δύο εξίσου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω.

Μούσια ή μουστάκι; Μούσια, γιατί και μέρες να μείνω αξύριστος, δεν με ενοχλούν. Το μουστάκι απαιτεί χρόνο μέχρι να το σχηματίσεις και εγώ δυστυχώς δεν τον έχω.

Αντισηπτικό ή αντηλιακό; Πλέον, μετά τον κορωνοϊό, μπορώ να πω ότι δεν αποχωρίζομαι το αντισηπτικό.

Καντίνα ή καραντίνα; Καντίνα με ωραία σάντουιτς μέσα σε τριάρες, με μαγιονέζα και μερακλήδικα ψησίματα.

Θάρρος ή αλήθεια; Θάρρος, πολύ θάρρος. Είμαι άνθρωπος που προτιμώ να ρισκάρω παρά να μην τολμήσω να κάνω κάτι.

Τι είναι χειρότερο: Ένα κακό χιούμορ ή η έλλειψη χιούμορ; Η έλλειψη χιούμορ. Στο κακό χιούμορ εκτιμάται τουλάχιστον η προσπάθεια.

Αν είχες μια χρονομηχανή θα ταξίδευες στο παρελθόν ή στο μέλλον; Θα ταξίδευα στο παρελθόν, για να ζήσω ξανά πράγματα, τα οποία ίσως να τα αξιοποιούσα διαφορετικά. Το μέλλον θα έρθει έτσι κι αλλιώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS