CELEBRITIESSHOWBIZΟ Μπραντ Πιτ αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του

Ο Μπραντ Πιτ αφιέρωσε το Όσκαρ στα παιδιά του

Μετά από τρεις υποψηφιότητες και καριέρα 30 ετών ο Μπραντ Πιτ κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «Once Upon a Time… in Hollywood».

Στην ομιλία του, ευχαρίστησε τον Ταραντίνο που τον επέλεξε για την ταινία και αστειεύτηκε για κόμη μια φορά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. «Κουέντιν, είσαι αυθεντικός, είσαι μοναδικός… Η Ακαδημία θα ήταν βαρετή χωρίς εσένα», σημείωσε ο Πιτ, προσθέτοντας αμέσως μετά: «Λίο, η θέα είναι φανταστική».  Επίσης, επιτέθηκε εναντίον του Προέδρου Τραμπ λέγοντας «Μου είπαν πως θα είχα μόλις 45 δευτερόλεπτα εκεί πάνω, που είναι 45 δευτερόλεπτα παραπάνω από όσα έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον αυτή την εβδομάδα», είπε ο 56χρονος ηθοποιός, σχολιάζοντας την δίκη για την παραπομπή Τραμπ, που έγινε χωρίς η Γερουσία να καλέσει μάρτυρες. «Σκέφτομαι μήπως ο Κουέντιν κάνει κάποια σχετική ταινία και στο τέλος οι μεγάλοι πράξουν το σωστό», συνέχισε.

 

Στο τέλος και πριν κατέβει από τη σκηνή, ο 56χρονος ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος είπε πως αφιερώνει τη νίκη του και το βραβείο του στα έξι παιδιά του που είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνον. «Αυτό είναι για παιδιά μου που βάζουν χρώμα σε ό,τι κάνω. Σας λατρεύω», δήλωσε ο Μπραντ Πιτ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS