ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟ Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε την Γιώτα Νέγκα και μας χάρισαν μια συγκινητική...

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε την Γιώτα Νέγκα και μας χάρισαν μια συγκινητική στιγμή (video)

Τον Νίκο Μουτσινά έχουμε συνηθίσει να τον απολαμβάνουμε κάθε απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του Open. Οι στιγμές γέλιου, που μας χαρίζει κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή του «Για την Παρέα», είναι πολλές. Σήμερα ωστόσο το συναίσθημα που κυριάρχησε στο κομμάτι της συνέντευξης δεν ήταν το γέλιο αλλά η συγκίνηση.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε στο πλατό την Γιώτα Νέγκα. Μάλιστα, την ευχαρίστησε για την τιμή που του έκανε να βρίσκεται εκεί με την ίδια να απαντά πως χαίρεται πάρα πολύ που βρίσκεται ως καλεσμένη στην εκπομπή μιας και δεν άντεχε να την βλέπει κάθε μέρα από το σπίτι της μόνο.

Στη συνέχεια και λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε από την Γιώτα Νέγκα να τραγουδήσει το τραγούδι που την καθιέρωσε στον μουσικό κόσμο και τη συνείδηση του κοινού, «Με τα μάτια κλειστά».

Η ερμηνεύτρια με την υπέροχη φωνή, πήρε το μικρόφωνο και με την συνοδεία των Alcatrash ερμήνευσε το κομμάτι. Με αυτή την ερμηνεία η Γιώτα Νέγκα κατάφερε να κάνει τον παρουσιαστή αλλά και όσους παρακολούθησαν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο να ανατριχιάσουν και να συγκινηθούν.

Στο τέλος δε, πήρε αγκαλιά τον Νίκο Μουτσινά τον ευχαρίστησε και είπε το δικό της γιατί, «Για την Παρέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS