ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟ Νίνο έκανε τραγούδι τον χωρισμό του από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη -...

Ο Νίνο έκανε τραγούδι τον χωρισμό του από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη – Ακούστε το

Με… εργασιοθεραπεία φαίνεται πως ξεπερνά το διαζύγιό του ο Νίνο, καθώς έκανε τραγούδι τον χωρισμό του, γράφοντας, τόσο την μουσική, όσο και τους στίχους, αλλά και κάνοντας την παραγωγή.

«Φίλοι μου, σε κάποιες σκέψεις μου για τον έρωτα, για τις συναντήσεις των ανθρώπων, αλλά και για το χωρισμό τους, έβαλα στίχο, μουσική και εικόνα… Από καρδιάς, σας δίνω ένα κομμάτι απ’ την ψυχή μου», αναφέρει ο τραγουδιστής, περίπου δύο μήνες αφότου έγινε γνωστό πως, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά, χωρίζει από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Βαρδινογιάννη – Νίνο Ξυπολυτάς: Όλες οι λεπτομέρειες για το διαζύγιό τους

Το νέο δισκογραφικό «χτύπημα» του Νίνο είναι μία τριλογία, που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Platinum, με τα κομμάτια να έχουν τους τίτλους “Γράφω Την Τύχη Μου”, “Χαθήκαμε” και “Μεγάλος Έρωτας”.

Στις τρεις μουσικές αφηγήσεις, ο τραγουδιστής υπογράφει τους στίχους, την ενορχήστρωση, την παραγωγή, τον προγραμματισμό και τη σκηνοθεσία του 12λεπτου βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο ιστορικό Studio Sierra σε επιμέλεια του Sherif Fransis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Νίνο μετά το διαζύγιο (εικόνα)

Σε δύο από τα τρία τραγούδια την ερμηνεία έκαναν η Τζωρτζίνα Καραχάλιου και ο Θοδωρής Φέρρης, τους οποίους ο Νίνο ευχαρίστησε δημόσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS