ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΟ πρίγκιπας Harry θα συγκατοικήσει με τη Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry θα συγκατοικήσει με τη Meghan Markle

Δεν βλέπει τη στιγμή που θα συζήσει με την αγαπημένη του ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετακομίζει μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ σε ένα καινούριο διαμέρισμα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει μόνος του τη διαδικασία της ανακαίνισης του σπιτιού, μιας και η αγαπημένη του ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι επιβλέπει συνεχώς τα έργα της ανακαίνισης, ρωτώντας τους εργαζόμενους πότε θα το τελειοποιήσουν. «Φαίνεται πως πραγματικά βιάζεται να μετακομίσει με τη Μέγκαν», αναφέρει η ίδια πηγή.

Πιστεύεται πως το νέο διαμέρισμα θα είναι αρκετά κοντά στο τεράστιο σπίτι που ζουν από τον Σεπτέμβριο η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, ενώ τον τελευταίο καιρό ο πρίγκιπας Χάρι φεύγει από το παλάτι και μένει στο Nottingham Cottage κάθε φορά που έρχεται η αγαπημένη του.

Πάντως το να συζήσουν φαίνεται πως δεν θα αργήσει πολύ, μιας και η Μέγκαν Μάρκλ είναι η πρώτη κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι για την οποία έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση το Παλάτι, επιβεβαιώνοντας το δεσμό τους.

Το πώς θα είναι το νέο τους σπίτι δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς ο εκπρόσωπος του Παλατιού αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας πως το ζήτημα είναι προσωπικό.

Πάντως, από την άλλη πλευρά, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ζουν σε μία τεράστια πτέρυγα με 22 δωμάτια και δύο κουζίνες, η οποία ανακαινίστηκε πρόσφατα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS