ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZO Τόνυ Μαυρίδης τα «γυρνάει» για την Έλενα Παπαρίζου - Τι δήλωσε...

O Τόνυ Μαυρίδης τα «γυρνάει» για την Έλενα Παπαρίζου – Τι δήλωσε on camera;

Χθες το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων έγινε η παρουσίαση του νέου τραγουδιού της Αγγελικής Ηλιάδη. Εκεί έδωσε το παρών και ο Τόνυ Μαυρίδης, με τον οποίο συνεργάστηκε η τραγουδίστρια για το νέο της δίσκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιμέτωπη με ποινική δίωξη η Έλενα Παπαρίζου – Tο ποσό που ζητά ο Τόνυ Μαυρίδης

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν και τον ρώτησαν σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την πρώην σύντροφό του, Έλενα Παπαρίζου. Ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει αναλυτικά για όσα συνέβησαν.

Ωστόσο αρκέστηκε να κάνει λόγο για αλλοίωση των λεγομένων του. «Έγινε μια μεγάλη παρερμηνεία σε όλο αυτό το πράγμα. Έχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς», αρκέστηκε να δηλώσει.

Μετά και τη συγκεκριμένη δήλωση στο «Φτιάξε Καφέ να στα πω» όλη η ομάδα ήταν εκνευρισμένη. «Όταν λέμε μια βλακεία, μια χαζομάρα, μετά λέμε ότι ήταν off the record! Τόνυ Μαυρίδη όταν δίνουμε συνέντευξη σε δημοσιογράφο τίποτα δεν είναι off the record. Δεν πίνουμε καφέ με τον φίλο μας, δίνουμε συνέντευξη», ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS